Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei! Tânăra a împlinit 20 de ani și a fost sărbătorită în familie

Author: Laura Macovei
Actualizat: 06 oct 2023, 19:58

Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei! Tânăra a împlinit 20 de ani și a fost sărbătorită în familie

Sursa: Leonard Doroftei FB

Zis și „Moșul”, Leonard Doroftei și-a serbat fiica cea mică, pe Vanessa. Familia fostului puglist a ieșit în oraș pentru aniversarea de 20 de ani a tinerei.

În vârstă de 53 de ani, Leonard Doroftei se poate considera extrem de norocos și cu o familie frumoasă alături. Alături de soție și cei trei copii, fostul campion mondial a ieșit în oraș pentru a o serba pe fiica sa, Vanessa, care a împlinit 20 de ani. 

Vanessa mai are doi frați, pe Adrian, în vârstă de 28 ani și Alex, de 25 ani.

Fiica lui Leonard Doroftei a împlinit 20 de ani

Leonard Doroftei e foarte mândru de copiii săi și se bucură alături de acesta în Montreal, unde se află de ceva timp.

Citește și: Leonard Doroftei, revenire de senzație, după ce s-a mutat în Canada: „Sunt gata să urc, din nou, în ring”. Sportivul este pregătit pentru un nou pas în carieră

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”, a declarat el.

Ce a transmis soția lui Leonard Doroftei

Fostul puglist român și soția sa au o frumoasă poveste de iubire, iar dat fiind faptul că s-au căsătorit tot în luna octombrie, când e și ziua Vanessei, cei trei au două motive de sărbătoare.

Soția lui Doroftei a mărturisit că, atunci când l-a cunoscut pe acesta, nu a fost nimic altceva decât dragoste la prima vedere. 

Citește și: Ce cadou a primit Geta Sterp de la mama lui Sebi: „Mai rar așa soacră”

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.

Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue ”,
a spus soția lui Leonard Doroftei, potrivit femeide10.ro.