Fiica lui Mugur Mihăescu, Ivona, a fost cerută în căsătorie. Cine este viitorul ginerele al celebrului Garcea: „Ne-ați emoționat până la lacrimi”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 oct 2023, 12:51

Fiica lui Mugur Mihăescu a fost cerută în căsătorie

Sursa: Instagram- xivona

Mugur Mihăescu și-a încântat publicul cu replicile și aparițiile sale. Puțini știau însă cât de mare a crescut fiica acestuia. Ivona a fost cerută în căsătorie, iar reacția tatălui a atras imediat atenția.

Actorul și scenaristul Mugur Mihăescu nu se mândrește doar cu o carieră remarcabilă, ci și cu o familie frumoasă. Deși a încercat să-și țină soția și fiica departe de lumina reflectoarelor, Mugur Mihăescu nu s-a mai putut abține la ultima postare a fiicei sale.

Fiica lui Mugur Mihăescu a fost cerută în căsătorie

Ivona a decis să plece în Marea Britanie pentru finalizarea studiilor, acolo unde s-a stabilit cu iubitul ei, Vlad.

Tânăra se bucură de un adevărat succes în carieră, iar părinții ei sunt extrem de mândri de ea.

Citește și: Ce mai face și cu ce se ocupă Emilian Rădinoiu? „Mitică de la Vacanța Mare” a renunțat la actorie în urmă cu câțiva ani

„Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară.

A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici
”, a declarat Mugur Mihăescu 

Citește și: Mugur Mihăescu, alias „Garcea“, noul edil al Capitalei? Actorul a spus care este, de fapt, adevărul: "Scopul meu este administrația..."

Tânăra trăiește de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad, un tânăr educat cu care actorul se înțelege extrem de bine și despre care spunea că e ca fratele lui.

După o relație lungă, Ivona a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în Marea Britanie, iar tatăl ei a reacționat imediat cu patru inimioare roșii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Felicitări dragilor!!! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!!! Ne-ați emoționat până la lacrimi!”, a fost urarea unui alt apropiat.

Mugur Mihăescu își venerează soția pentru educația dată fiicei lor

Actorul se declară fericit și împăcat cu alegerile fiicei sale. Deși nu este genul de tată care să-și forțeze copilul să facă un anumit lucru, Mugur Mihăescu spune despre fata lui că este așa cum și-a imaginat că va fi, iar o mare parte din merit îl are soția sa, Rodica.

Citește și: AVERE Mugur Mihăescu. Ce venituri are actorul care i-a dat viață personajului „Garcea”

Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească.

E cel mai frumos lucru pe care mi l-a oferit viața. Și cum a șlefuit-o soția mea… o venerez pentru asta. Am contribuit și eu. Nu mult, dar cât am putut să contribui”, a spus Mugur Mihăescu, într-un podcast.

Citește și: CINE este și cum arată fiica lui Mugur Mihăescu? Ivona Mihăescu s-a transformat într-o adevărată domnișoară

În urmă cu ceva timp, Ivona mărturisea faptul că tatăl ei i-a spus că poate face ceea ce-și dorește și că poate avea orice ocupație, însă aceasta și-a dorit să-și atingă potențialul maxim și să aibă un viitor strălucit.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.