Cât de frumoasă este fiica lui Robert Turcescu și cu ce se ocupă la vârsta de 20 de ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 ian 2023, 09:20

Cât de frumoasă este fiica lui Robert Turcescu și cu ce se ocupă la vârsta de 20 de ani

Sursa: Facebook Robert Turcescu

Toată lumea știe cine este Robert Turcescu, dar puțină lume știe cine este și cu ce se ocupă fiica acestuia, Ioana, concepută în timpul căsniciei cu Corina Ilie.

Robert Turcescu și Coriina Ilie au rămas în termeni buni, lucru pe care l-a luat exemplu și Ioana, care se înțelege foarte bine cu actuala soție a tatălui ei. Robert Turcescu a mărturisit, acum ceva timp, că motivul divorțului dintre el și Corina Ilie nu a fost o problemă din interior, ci pur și simplu iubirea dispăruse.

Cine este și cu ce se ocupă Ioana, fiica lui Robert Turcescu. Uite cât de frumoasă este

„Te trezesti într-o zi cumplită că omul de lânga tine ți-a devenit foarte străin, că nu mai știi ce gândește, cum simte, că nu-i mai înțelegi reacțiile, începi să-i descoperi foarte multe defecte, la rândul lui el vede aceleași lucruri la tine și, deodată, ceea ce părea a fi veșnic, nu mai e acolo.

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Denise Rifai se menține în formă: "Nu mănânc oriunde! Am un mare respect pentru cum e preparată mâncarea!"

Urmează o perioadă bizară în care încerci să resuscitezi sentimentele, unii merg în căltăorii, își închipuie că, plecând departe și fiind doar ei doi, singuri, pe o insulă, vor reuși să refacă atmosfera, alții recurg la separări temporare... Uneori le iese. N-a fost cazul meu! N-a ieșit!”, a povestit Robert Turcescu, acum ceva timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  „Am încercat amândoi. Eu nu am mers niciodată pe ideea că divorțul ăsta este vina exclusivă a fostei mele soții, sau e vina mea exclusivă. E o poveste care s-a terminat prost, pentru că nici eu, nici ea, n-am avut suficientă grija de dragostea dintre noi”, a încheiat acesta.

Citeste si: EXCLUSIV! Denise Rifai, adevărul despre invitații care vin în emisiunea "40 de întrebări..." Ce se întâmplă în culisele emisiunii moderate de aprigul jurnalist

Ioana, fiica lui Robert Turcescu, este pasionată de modă si a creat, recent, cu ajutorul actualei soții a lui Robert Turcescu, o colectie de corsete. Este pasionată de blogging și de modă, iar Oana Nuțu Turcescu a susținut-o în permanență în acest drum. Fiica jurnalistului are aproape 21 de ani și se expune des pe rețelele de socializare, fără să se teamă de gura lumii.

Pe lângă asta, Ioana a fost modelul care și-a promovat corsetele. De asemenea, mama ei s-a fotografiat și ea, în timp ce purta produsele.