Cât de frumoasă este Sarah Prodan nemachiată! Îi seamănă leit mamei ei, Anamaria Prodan

Author: Lavinia Medrea

Cât de frumoasă este Sarah Prodan nemachiată

Sursa: Instagram Sarah Dumitrescu Prodan - colaj Kanal D

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, a postat o fotografie cu ea fără pic de machiaj.

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica din căsnicia Anamariei Prodan cu Tiberiu Dumitrescu, este o cunoscută și apreciată baschetbalistă, mai ales peste hotare, la doar 22 de ani.

Cât de frumoasă este Sarah Prodan fără machiaj

Sarah Prodan are 22 de ani, iar pe 1 noiembrie 2019 și-a făcut debutul la NCC, colegiul din America, și s-a calificat la ultimul nivel în liga profesionistă americană de baschet WNBA.

Este studentă la Politehnică în California și locuiește singură.

Citește și: De ce nu și-a găsit Sarah Prodan un bărbat pe placul ei: „Să mă iubească pe mine și nu pentru altceva”. Cât de aglomerată este viața baschetbalistei

Cu toate că Sarah Prodan apare, de cele mai multe ori, machiată pe Instagram și în public, iată că de data aceasta fiica Anamariei Prodan a publicat o fotografie în care nu poartă deloc machiaj și în care arată foarte bine.

Se vede cu ochiul liber că a moștenit frumusețea mamei sale!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Este de apreciat faptul că Anamaria Prodan, mama Sarhei Prodan, nu lipsește din comentariile de la fotografiile pe care sportiva le postează pe Instagram. Fie că-i lasă un compliment, fie că-i lasă multe inimioare și emoticoane, Anamaria Prodan își arată mereu iubirea și susținerea față de copii.

Ce intervenții estetice are Sarah Prodan

Sarah Prodan a declarat, în urmă cu ceva timp, că nu este fana intervențiilor estetice, motiv pentru care nu are așa ceva. Fiind sportivă, nu are timp de operații și consideră că la vârsta ei nu este necesar să apelezi la astfel de ajutoare.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și copiii ei, în ceea ce îl privește pe noul iubit al impresarei. Sarah Prodan a dat cărțile pe față: „În sfârșit”

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel.

Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună” a declarat Sarah Prodan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.