Cât de frumoasă este soția lui Leonard Doroftei și cu ce se ocupă! Monica este o prezență discretă în showbiz

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 oct 2024, 10:57

Leonard Doroftei și Monica 

Sursa: Facebook Leonard Doroftei Oficial

Leonard Doroftei este un sportiv de succes din România, iar deși acesta este cunoscut de toată țara, partenera sa, Monica, alege să își trăiască viața departe de ochii curioșilor.

Leonard Doroftei și Monica formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, iar deși sportivul este cunoscut în toată țara, puțin știu cât de frumoasă este femeia cu care se iubește de peste trei decenii. Iată cât de frumoasă este și ce ocupație are femeia care i-a fost alături întotdeauna lui Leonard Doroftei.

Cu ce se ocupă Monica, soția lui Leonard Doroftei?

Leonard Doroftei este un sportiv cunoscut atât în România, cât și în străinătate, iar de 32 de ani Monica i-a fost alături atât în luptele din ring, cât și în cele

date de viață. Acesta are o familie cu care se mândrește cu fiecare ocazie, chiar dacă Monica și cei trei copii ai lor preferă să trăiască departe de ochii curioșilor.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei! Tânăra a împlinit 20 de ani și a fost sărbătorită în familie

Leonard Doroftei și Monica au decis în anul 2019 să se mute în Canada pentru a își face un trai mai bun, iar premiile strânse pe parcursul carierei sale în box l-au ajutat să devină

un antrenor de box de succes în străinătate, salariul său ajungând la 4.000 de euro pe lună. Sportivul este capul familiei și nu i-a impus niciodată Monicăi să lucreze, întreținându-se cu ușurință din veniturile acestuia, însă Monica a decis să își câștige singură banii, iar domeniul ales este unul surprinzător.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Sportivul a explicat că Monica, soția lui, lucra la aeroport în Canada, nu din necesitatea de a câștiga bani, ci pentru a avea activitate. „Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a menționat Leonard Doroftei în interviul realizat pentru as.ro.

Modul inedit în care s-au cunoscut Leonard Doroftei și soția lui, Monica

Monica și Leonard Doroftei s-au cunoscut în primăvara anului 1992, chiar la mătușa sportivului, femeie ce era și nașa părinților Monicăi. Monica își amintește că inițial nu își dorea să meargă alături de părinții ei la nașa lor, însă destinul a împins-o să meargă să își cunoască alesul. Aceasta avea 16 ani atunci când l-a cunoscut pe Leonard Doroftei, iar sportivul avea 22 de ani, iar între ei a fost dragoste la prima vedere.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și …mai ales curios! Mi-a pus o grămadă de întrebări.

…acum ne amuzăm când ne amintim! …am fost supusă, practic, unui test de personalitate.Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue.”, a descris Monica, într-un interviu realizat pentru femeide10.ro.

După doi ani și jumate de la întâlnirea lor, Monica și Leonard Doroftei au ajuns să fie de nedespărțit, ceea ce l-a făcut pe sportiv să realizeze că nu își poate vedea viața fără femeia pe care o iubește. Cei doi se aflau pe stradă atunci când sportivul i-a spus că o iubește și că își dorește să fie soția lui, cvinte pe care Monica era nerăbdătoare să le asculte.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.