Cat de frumoasa s-a facut fiica Dianei Sentes de la Exatlon! Cum mai arata fosta concurenta acum: "Nici acum nu imi vine sa cred ca am un copil"

Autor: Alice Popescu
Cum mai arata Diana Sentes de la Exatlon

Diana Sentes a adus pe lume o fetita in urma cu sase luni, iar frumoasa mamica e tare mandra de fiica ei.

Diana Sentes, fosta concurenta de la Exatlon Romania si-a sarbatorit fiica. Micuta a implinit sase luni, iar frumoasa antrenoare de fitness este tare mandra de micuta careia nici nu ii vine sa creada ca a devenit mamica. In urma cu ceva timp, Diana marturisea ca a avut parte de un travaliu istovitor, insa a meritat totul pentru ca acum isi tine in brate cea mai frumoasa minune." Dacă e greu? Mă ucide… atât de greu este"', scria

in noiembrie Diana dupa nastere.

Ce fetita frumoasa are Diana Sentes de la Exatlon

Citeste si: Vestea bomba despre Zanni la Survivor Romania! Ce se intampla cu cel mai controversat concurent din competitie

 

Diana Sentes, revoltata de mamele care alapteaza in public

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Irisha si Nicole Cherry! Ce le uneste pe cele doua

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Diana Sentes, desi a devenit mamica, nu sustine sub nicio forma alaptatul in public si le critica dur pe cele care fac acest lucru.

Este fantastic că dăm viață și nu glumesc cu chestia asta! Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă, ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În c...l

gol și în ț...le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t...a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!"

Diana Sentes traieste in prezent o frumoasa poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri, Catalin Duma caruia i-a daruit o superba fetita. Cei doi au crestinat-o pe bebelusa intr-o ceremonie restransa, insa totul organizat cu bun gust si eleganta in care micuta Kaia a fost vedeta.

Diana Sentes a participat la Exatlon in tabara Razboinicilor, insa a simtit ca nu face fata competitiei si a abandonat spunand la revenirea in Romania ca nu se simtea in largul ei in tabara Albastra.