Cat de frumosi sunt Efsun si Arda impreuna! Cele mai frumoase scene romantice in care cei doi parca au depasit granita filmului. Uite scene cu ei doi in premiera!

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

In afara de Bahar si Ates, un cuplu care le face mare concurenta in serialul "Bahar: Viata furata" este cel format din Arda si Efsun, adica Ceren Moray si Ozan Guler.

Telespectatorii vor avea ocazia sa ii vada in cateva momente extrem de romantice pe cele doua personaje in ciuda faptului ca rolurile lor nu au avut o evolutie tocmai pozitiva, Efsun practic obligandu-l sa se casatoreasca cu ea. Se pare insa ca zicala "De la ura pana la dragoste nu mai decat un pas", luand-o in sens invers, se adevereste in cazul lui Efsun si a lui Arda.

Cele doua personaje au interpretat cateva scene romantice, in care se saruta si se imbratiseaza noaptea, in timp ce picurii de ploaie le strabat fetele.

Iata un scurt filmulet cu cei doi!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

#OHayatBenim #Haziran #Yağmuru #Yarın #FOX @pastelfilmtv

A video posted by O Hayat Benim (@ohayatbenim) on

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.