Cât de implicat este Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: ”Mergem cu bunicii și cu Robert” Maysa a împlinit vârsta de patru ani

Author: Diana Bostan

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Zi mare în familia Deei Maxer. Fetița ei și a lui Dinu Maxer, Maysa, a îmlinit vârsta de patru ani. La ce activități s-a gândit vedeta pentru această zi importantă, dar și cât de implicat este iubitul ei în creșterea celor doi copii?

Deea Maxer și Robert Drilea formează de câteva luni unul dintre cele mai frumoase cupluri din showniz-ul românesc. Fiica vedetei și a lui Dinu Maxer împlinește, astăzi, vârsta de patru ani.

Fiica Deei Maxer este sărbătorita zilei

Deea Maxer și-a ținut fanii la curent cu toate pregătirile și activitățile dedicate zilei de naștere a fetiței sale. Maysa a împlinit vârsta de patru ani, iar vedeta a avut parte de tot sprijinul iubitului său în această zi importantă.

Citește și: „În pragul unui atac cerebral”. Deea Maxer dezvăluie adevărul despre relația ei cu Robert Drilea, care durează de mai bine de 6 luni

Ziua a început acasă, acolo unde Maysa s-a trezit înconjurată de baloane și cadouri. Deea Maxer, iubitul ei dar și fratele Maysei i-au cântat ”La mulți ani!” sărbătoritei. Fetița a avut parte de o adevărată surpriză la grădinită, acolo unde a fost întâmpinată cu o super petrecere și de prințesa ei favorită.

De la surpriza organizată la grădiniță nu a lipsit nici Dinu Maxer. Vedeta a postat o fotografie în care apare alături de Maysa, fotografie însoțită de mesajul ”La mulți ani, gărgărița lui tati!”. Sărbătorita a avut parte și de un tort cu prințese, dar și de toată atenția colegilor în această zi specială.

Citește și: „Acu' mi-am confirmat”. Deea Maxer, adevărul despre femeile care fură iubiții altora. Ce se întâmplă cu ea și Robert Drilea

Este bine cunoscut faptul că iubitul Deei Maxer, Robert Drilea, este extrem de implicat în creșterea celor doi copii pe care vedeta îi are cu Dinu Maxer. Aceștia ies împreună în oraș, iar Robert nu se poate abține să nu le facă toată poftele. Deea Maxer a dezvăluit faptul că diseară, ea și Robert vor merge la pizza împreună cu cei doi copii și cu bunicii.

Citește și: Când a simțit Dinu Maxer că s-a îndrăgostit de Magdalena Chihaia „Nu voiam să mă bag într-o relație pansament” Cei doi au plecat în prima vacanță ca și cuplu

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Diseară după grădi o voi lua pe Maysa și mergem la pizza cu bunicii, cu Andreas, cu Robert evident”, a spus Deea Maxer, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Deea Maxer a făcut totul pe placul fetiței sale

Multe persoane s-au întrebat cum de Deea Maxer nu i-a organizat Maysei o petrecere mare, așa cum obișnuia în anii trecuți.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară, iar aceasta a susținut faptul că a făcut totul așa cum și-a dorit Maysa.

Citește și: Cum o răsfață Robert Drilea pe Deea Maxer? Imaginea care spune totul despre relația lor

Am făcut pentru ziua Maysei fix ce și-a dorit ea. Nu au nevoie de lucruri fantastice. Nici noi nu avem.

Iubirea ce-i înconjoară îi bucură cel mai mult. Sau am uitat să ne bucurăm de lucruri mărunte, sincere și frumoase”, a spus Deea Maxer, într-un alt video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: După 6 luni de relație cu Robert Drilea, Deea Maxer a făcut anunțul: „Mergi singur”

Vedeta a realizat faptul că petrecerile grandioase din anii trecuți erau doar niște adunări de adulți, în care copiii nu se simțeau tocmai în largul lor. Deea Maxer și-a întrebat fiica ce-și dorește pentru ziua ei, iar fetița și-a dorit o mică petrecere la grădiniță. Maysa și colegii ei au dansat, au cântat, au mâncat tort, s-au pictat pe față și au avut diverse jocuri specifice vârstei lor. 

Citește și: Ce mănâncă Deea Maxer într-o zi obișnuită? Secretul unui fizic de invidiat

Deea și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu șase luni, după 18 ani de relație. Atât Deea, cât și Dinu, și-au refăcut viața, dar cu toate acestea au decis să rămână în relații bune pentru cei doi copii pe care îi au împreună.