Cat de inconstient poate fi un tata? E INCREDIBIL ce a facut cu copilul lui la volan

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Desi legislatia e tot mai dura cu cei care nu se gandesc deloc la vietile copiilor pe care ii transporta cu masina, exista si unii care, nu numai ca ignora aceste avertismente, dar isi pun odraslele in situatii extrem de periculoase.

Ca de pilda, individul din imaginile care urmeaza. Incurajat de tata, copilul este extrem de concentrat in ceea ce face. Conduce masina pe un drum public, asa cum arata si imaginile. Pe geam, se vad cateva cladiri, semn ca ne aflam pe o sosea, nu pe vreun drum, prin padure.

Barbatul isi tine copilul in brate pe tot parcursul drumului, dar, atentie, volanul este manuit de cel mic.

Tatal lui isi sprijina o mana pe portiera si cu cealalta imortalizeaza momentul. Baietelul nu pare sa aiba mai mult de 10 ani si pare foarte fericit de increderea acordata de parinte.

Barbatul a postat aceste imagini pe un site de socializare, unde a primit si aprecierile prietenilor. Din pacate, legea nu permite sanctionarea acestui barbat care si-a expus copilul intr-o astfel de situatie periculoasa.

Si daca s-ar fi intamplat acest lucru, barbatul ar fi fost sanctionat doar cu o amenda de 360 de lei, mai spune reprezentantul politiei.
Potrivit legislatiei in vigoare, copiii cu varste intre 3 si 12 ani pot fi transportati doar pe bancheta din spate a masinii, asigurati cu centurile de siguranta.
##VIDEO128742##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.