Cât de inteligente sunt mașinile de spălat rufe SMART?

Author: B.M.
Actualizat: 13 iul 2020, 12:40

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe în 2019, n-ar fi rău să alegi una din 2019.

Care știe să facă mai mult decât să adauge apă și detergent într-o cuvă cu rufe. Producătorii mari din domeniu au trecut la nivelul următor: mașini conectate prin Wi-Fi, care spală fără apă sau își programează singure treaba, fără să miști un deget. E adevărat că toate aceste inovații vin și cu un preț pe măsură. Dar când poți să alegi plata în rate la eMAG, parcă mai important e să faci o alegere modernă, pe care să n-o schimbi după un an. Iată ce înseamnă inteligența unei mașini de spălat rufe, exemplificată pe 3 modele existente acum pe piață.

Samsung WD90N740NOA/LE

Principala funcție care-ți va lua ochii la această mașină este ușița de pe hublou, care-ți permite să adaugi și șosetele alea uitate pe fundul coșului de rufe, chiar dacă programul a început de mult. Dar nu este singurul motiv pentru care acest Samsung poate fi numit deștept. De fapt, adevărata inovație este tehnologia Air Wash, care igienizează și elimină mirosurile din haine fără detergent și apă, doar prin fluxuri puternice de aer fierbinte. Pentru cei care își doresc să fie mai prietenoși cu mediul, dar și cu bugetul, este o invenție genială. Plus că ai și un asistent virtual care te îndrumă în alegerea programelor direct de pe telefon.

Miele WCI 670 WPS

Știi acel moment în care trebuie să apreciezi câte kilograme de hanie ai introdus în mașină, ca să-ți dai seama cât detergent adaugi în tăviță? Și mereu trăiești cu impresia că ai pus prea puțin sau prea mult. Există mai mulți producătorii de mașini de spălat care au introdus dozarea automată a detergenutlui printre funcții. Dar cei de la Miele s-au gândit la ceva în plus. Prin două rezervoare din interior, pe care le umpli ocazional cu detergentul și balsamul preferat, mașina își ia singură cât are nevoie, în funcție de încărcătură. Completezi o dată, speli mult și bine fără efort.

Electrolux PerfectCare800

Pe lângă faptul că își dozează singură detergentul, că poate fi controlată prin câteva click-uri de pe smartphone-ul tău și alte inovații prin care am trecut deja, Electrolux PerfectCare se mai laudă și cu spălare perfectă pentru orice tip de rufe în mai puțin de o oră. În plus, cu funcția SteamCare, ciclul de spălare se poate încheia într-o baie de aburi, care acționează după principiile unui fier de călcat. Rezultatul este că scoți hainele aproape gata de purtat.

Mai multe inovații și funcții interesante găsești la o căutare pe net sau prin magazinele de specialitate. Dar ca să fii sigur că te bucuri și acasă de caracteristicile unei mașini de spălat inteligente, folosește CardAvantaj la eMAG. Poți împărți prețul în până la 24 de rate fără dobândă*. Mașină smart, sistem de plată smart!

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.