Cat de mare a crescut fiul Ilincai Vandici! Zian este leit tatal lui

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 10:05
Ilinca Vandici are un fiu adorabil
Sursa: Instagram

Ilinca Vandici se poate mandri cu un cavaler in toata regula atunci cand vine vorba de Zian, baietelul ei.

Fiul Ilincai Vandici este adorabil

Citeste si: Razboiul dintre Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu a capatat proportii apocaliptice! Ce au ajuns sa isi reproseze pe retelele de socializare

Ilinca Vandici a ramas insarcinata in timpul unui sezon "Bravo, ai stil! "si tot atunci l-a nascut pe baietelul ei, Zian. Frumoasa prezentatoare TV a marturist in urma cu cativa ani ca este foarte greu sa se imparta si intre job si rolul de mama, insa face fata cu brio, avand ajutorul sotului, Andrei Neacsu cat si a mamei ei.

De multe ori, Ilinca, aflata pe platourile de filmare, mergea in pauze la fiul ei, atunci in varsta de cateva luni pentru ca nu putea sta fara el. Ilinca a revenit la show-ul pe care il prezinta inca din 2015 la trei luni dupa nastere. Anii au trecut si Zian, este un barbatel in toata regula, fiind sufletul Ilincai. Vedeta isi petrece tot timpul liber alaturi de Zian.

Se joaca impreuna, alearga, gatesc si au tot felul de activitati distractive care ii plac micutului. Intrebata intr-uninterviu recent daca isi mai doreste un al doile copil, Ilinca nu a exclus aceasta posibilitate, dar recunoaste ca i-ar fi cam greu sa se imparta pentru ca i-ar fi teama sa nu neglijeze pe vreunul din ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce spune Ilinca Vandici despre un al doilea copil

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities: Catalin Botezatu recunoaste: "Te-am nedreptatit!" Andreea Tonciu, socata de reactia Cristinei Siscanu

„Nu m-am gândit la asta. Că e fetiță sau băiat, eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu.

Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.”, a spus Ilinca într-un interviu pentru revista Avantaje.

„Acesta este principalul motiv pentru care, în momentul de față, nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi, mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt.”,

a adăugat aceasta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.