Cât de mult a slăbit Oana Roman: ,, Apropo de cei care tot bat câmpii”. Vedeta le-a răspuns dur celor care o critică pentru kilogramele sale

Autor: Diana Bostan

Oana Roman le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman a stârnit admirația și aprecierea urmăritorilor ei de pe Instagram prin intermediul unei postări, în secțiunea InstaStory, care ilustrează transformarea sa fizică din ultimii patru ani.

Oana Roman este cunoscută pentru frecvența cu care postează în mediul online și pentru faptul că încearcă să fie cât mai transparentă cu urmăritorii săi. Recent, vedeta a vrut să le arate urmăritorilor săi cât de mult a slăbit în ultimii patru ani. Iată ce a postat Oana Roman în secțiunea InstaStory.

Vedeta le-a arătat fanilor prin ce transformări fizice a trecut în ultimii ani

Oana Roman a atras atenția pe rețelele sociale prin intermediul unei postări care evidențiază transformarea sa fizică remarcabilă. Cu o diferență de patru ani între cele două imagini postate, Oana a dorit să ofere o dovadă a evoluției sale personale și să-i încurajeze pe cei care urmăresc să obțină și ei schimbări pozitive în viața lor.

Citește și: Oana Roman a ajuns la spital: „Simțeam o jenă și am fost foarte panicată…” Ce verdict i-au dat medicii

În fotografia din anul 2019, Oana Roman este surprinsă la un eveniment, emanând eleganță și siguranță în sine. Cu toate acestea, cea de-a doua imagine, din anul 2023, o prezintă pe vedetă într-o lumină cu totul diferită și cu multe kilograme în minus. Oana debordează de încredere și vitalitate, demonstrând o transformare semnificativă în ceea ce privește forma sa fizică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

„Am găsit în telefon această postare. Apropo de cei care tot bat câmpii că nu văd schimbare la mine”, a scris Oana Roman, în secțiunea InstaStory.

Oana Roman s-a arătat deranjată de comentariile răutăcioase din mediul online

Prin această postare, Oana Roman a dorit să ofere o replică celor care au pus sub semnul întrebării schimbările sale fizice și au sugerat că transformarea ei nu este atât de evidentă pe cât pare.

Prin publicarea fotografiilor care ilustrează evoluția sa de-a lungul timpului, vedeta a transmis un mesaj puternic către critici, subliniind că procesul de transformare poate fi gradual și necesită timp și efort.

Citește și: „Este așa o mizerie…” Oana Roman, revoltată de câți bani plătesc românii lunar pe analize medicale și doctori

Deși nu ajunge des în sala de fitness, vedeta este extrem de atentă la alimentația sa, încercând să aibă un stil de viață sănătos și fără excese.

În urmă cu ceva timp, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi ce mănâncă într-o zi obișnuită.

„Am lăsat-o pe Isa la ora de pictură. Am timp o oră să mănânc prima masă pe ziua de azi și am ieșit singură la restaurant. Mie îmi place din când în când să ies singură și să mă bucur în liniște de un prânz.  Singura masă azi.

Paste de casă cu ragu de caracatiță. Până la ora asta am băut cafea și ceai. Diseară până în ora 8 mai mănânc un iaurt cu fructe,”   a spus aceasta pe pagina sa de Instagram, în secțiunea InstaStory.