Cât de mult câștigă Radu Ștefan Bănică din meseria de artist: „Nu făceam nici 100 de lei pe zi”. Din ce trăiește fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Author: Lavinia Medrea

Din ce trăiește fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a fost invitatul ediției de astăzi al emisiunii „Duet cu Alexandra”.

Invitat în ultima ediție de azi, 8 februarie 2023, a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Radu Ștefan Bănică a povestit cum se descurcă în viața de zi cu zi financiar, dar și ce afaceri are în curs.

Cât de mult câștigă Radu Ștefan Bănică din meseria de artist

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Jr. La fel ca tatăl său, tânărul are un talent aparte când vine vorba de muzică. Este student în ultimul an la UNATC, iar visul lui de când era mic a fost să fie și artist, și actor. În prezent, Radu are un business. Cu primii lui bani și-a deschis o cafenea în Piața Constituției, care îi merge foarte bine în prezent.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, mă întrețin singur de câțiva ani. Anul ăsta mă mut, sunt în proces. Cu primii mei bani mulți pe care i-am făcut am deschis o cafenea. Cafeneaua e în Piața Constituției, e singura pe Libertății, pe bulevard, și am început acum un an... a fost jale, n-am ce să zic.

Citește și: Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta! Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”: „N-am cântat până la 18 ani”

Atunci nu eram așa de ocupat. Am avut un an de pauză, jumătate de an în care n-am făcut nimic, n-am luat niciun casting, n-am luat nicio ofertă. Hobby-ul e business-ul pentru mine, îmi place ideea de antreprenoriat în toate domeniile! Am avut multe greșeli și prin acest drum dar, uite, ce înseamnă să fii perseverent și să crezi într-un produs: primele șase luni eu am venit cu bani de acasă, și n-a fost pe banii lui tata, n-a fost pe banii lui mama.

Nu făceam nici 100 de lei pe zi, deci a fost ceva groaznic. Aveam doi (n.r.: angajați) atunci și, ușor-ușor, a început să meargă, am început cu promovarea pe care am știut eu s-o fac”, a povestit Radu Ștefan Bănică. 

Ce își dorea să fie Radu Ștefan Bănică atunci când era mic

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Copil fiind, Radu Ștefan Bănică avea visuri mărețe. Voia să fie artist, să aibă faima la picioare, toată lumea să cumpere bilete la concertele lui și, de asemenea, și-ar fi dorit să fie și actor.

Citește și: Andreea Marin, detalii sfâșietoare despre pierderea a două sarcini: "Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața!"

„Când eram mic i-am spus (n.r.:

tatălui său) că vreau să fiu artist. Vreau să cânt, vreau stadioane, eu de mic mi-am făcut ideea. Și-mi spune tata că muzica nu e o meserie, este un hobby (n.r.: o pasiune), dacă vrei meserie, te faci actor, și în capul meu zic: hmm... eu vreau să mă fac și actor.

Cred că se referea (n.r.: tatăl lui, Ștefan Bănică Jr.) la hobby prin faptul că, dacă vrei muzică, te duci la Conservator. Doar că eu am vrut să fiu de mic artist, am vrut să cânt”, a povestit Radu Ștefan Bănică.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?