Cât de mult i-a crescut părul Danei Roba: ”A fost cel mai greu an din viața mea” Cum arată make-up artista la câteva luni de la terifianta întâmplare

Author: Diana Bostan

Cum arată Dana Roba la șase luni de la incident

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a fost măcelărită cu ciocanul în luna iunie a acestui an, agresorul fiind chiar fostul soț. Pentru ca medicii să poată interveni, Dana Roba a fost nevoită să renunțe la podoaba sa capilară. Cum arată vedeta la șase luni de la intervenție?

Dana Roba a suferit extrem de mult în momentul în care s-a uitat pentru prima dată în oglindă după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul capului. Recunoscătoare pentru faptul că a rămas în viață, vedeta a povestit cât de greu i-a fost în toată această perioadă.

Ce spune Dana Roba despre cea mai grea perioadă din viața ei

Dana Roba a postat o serie de fotografii prin care să le arate urmăritorilor săi evoluția sa de la teribila întâmplare.

Vedeta s-a pozat la 27 de zile de la momentul intervenției chirurgicale suferite la nivelul capului, și acum, la șase luni distanță. În urma operațiilor complicate suferite la nivelul capului, medicii au fost nevoiți să o tundă pe Dana Roba, iar în momentul în care s-a văzut cheală, aceasta a suferit un șoc.

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Beni și Dana Roba, după ce make-up artista a fost nevoită să plece: “Nu te-am pierdut”

Schimbarea este una vizibilă, iar make-up artista este convinsă de faptul că podoaba ei capilară va fi la fel ca înainte. Deși acum este bine, Dana Roba le-a povestit urmăritorilor săi prin ce chinuri a trecut după intervenție. Vedeta susține că plângea în fiecare zi după păr și că anul 2023 a fost un an de coșmar, un an în care a fost la un pas de moarte, dar care îi zâmbește pe final și care anunță că anul 2024 va fi unul mai bun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Fotografiile în care eram cheală, sunt realizate în 2 iulie...trecuseră 27 de zile de la macabrul organizat de către fostul soț...plângeam în fiecare zi după păr. Am suferit teribil prin ce am trecut, a fost cel mai greu an din viața mea. Nu aveam voie să mă spăl pe cap cu orice, aveam nevoie de produse naturale, fără parabeni sau alcool”,

a scris Dana Roba, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Dana Roba a primit mii de încurajări de la urmăritori

La șase luni de la incident, Dana Roba pare să zâmbească din nou. Încă din momentul teribilei întâmplări, vedeta a primit sute și chiar mii de încurajări din partea urmăritorilor săi pe rețelele de socializare.

„Offf, Doamne, prin ce necaz ai trecut, mi-e milă de tine! Dar vezi că Dumnezeu te iubește și te-a lăsat în viață să fii alături de fetele tale!”/„Ai grijă de tine! Multă sănătate”/ „Ești

și frumoasă și, dovadă vie, după moarte, viața continuă”,  sunt doar câteva din mesajele primite de Dana Roba, în urma postării menționate mai sus.

Citește și: Dana Roba, criticată pentru aspectul fizic. Reacția neașteptată a make-up artistului ”Am fost superbă”

În toată această perioadă cruntă, Dana Roba la avut alături pe Beni, prima ei dragoste. Cei doi s-au reîntâlnit și au planuri serioase de viitor.

Cei doi nu exclud o posibilă nuntă și apariția unui bebeluș, însă pentru început, Dana Roba și Beni vor să se mute împreună.

În urmă cu șase luni, Dana Roba a trecut prin coșmarul vieții sale după ce tatăl copiilor ei și cel care se presupune că a iubit-o a bătut-o cu bestialitate, aplicându-i lovituri puternice în cap cu ciocanul.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.