„Cât de mult mi-a crescut”. Schimbările prin care trece Dana Roba de când a fost abuzată de fostul soț sunt din ce în ce mai vizibile. Ce a observat vedeta

Author: Lavinia Medrea

Schimbările prin care trece Dana Roba de când a fost abuzată de fostul soț sunt din ce în ce mai vizibile

Sursa: Instagram Dana Roba

Au trecut mai bine de două luni de când Dana Roba a fost agresată fizic de soțul ei, dar schimbările la nivel fizic încep abia acum să se vadă.

Dana Roba, o cunoscută make-up artistă de la noi din țară, a trecut prin coșmarul vieții sale acum mai bine de două luni. Tatăl copiilor ei și cel care se presupune că a iubit-o a bătut-o cu bestialitate, aplicându-i lovituri puternice în cap cu ciocanul.

Ce schimbări a observat Dana Roba

Doar o minune a făcut ca Dana Roba să-și revină după loviturile pe care le-a primit.

Make-up artista susține că a fost vorba de mâna Lui Dumnezeu la mijloc, care a apărat-o. Acum, la mai bine de două luni de la ceea ce ar fi putut deveni o tragedie, Dana Roba este fericită că este în viață și, mai important de atât, alături de fetițele ei, Celine și Chantal.

Citește și: „Mama, eu știu cine te-a bătut pe tine”. Reacția fetițelor Danei Roba după ce au văzut-o pe aceasta desfigurată

După ce a fost bătută crunt, Dana Roba n-a avut curaj să se uite la fotografiile cu ea, care erau de-a dreptul traumatizante. După ce a reușit să vadă cum arată, șocul i-a fost foarte mare pentru că nu se mai recunoștea. Din fericire, vedeta se vindecă pe zi ce trece, cicatricile încep să se ducă și părul începe să crească acolo unde au fost lovituri.

Dana Roba a trebuit să fie rasă în tot capul pentru a putea fi operată și salvată, astfel că a rămas fără podoaba ei capilară foarte lungă.

De curând, vedeta a postat o fotografie cu ea pentru că a fost fericită să vadă că părul i-a crescut mult de când a trecut prin trauma la care a supus-o fostul ei soț.

Citește și: După ce a băgat-o în comă pe Dana Roba, Daniel Balaciu a amenințat că își ia viața: „A amenințat poliția din Timișoara”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Cât de mult mi-a crescut părul”, este mesajul transmis de Dana Roba, alături de fotografia din mașină.

Daniel Balaciu a vrut s-o omoare pe Dana Roba

Daniel Balaciu a bătut-o fără milă pe Dana Roba și, în timp ce o lovea, exclama că vrea s-o vadă moartă, lucru care i-a confirmat clar make-up artistei că plănuise să o ucidă.

„Când mi-a dat primul ciocan aici (n.r.: în spatele capului), m-am întors și am apucat să văd geamul. Și am văzut că se îmbina ziua cu noaptea.

Te omor, c*rva dr*cului, pocăita dr*cului, vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masă (n.r.: vorbele lui Daniel Balaciu)!

Îmi spunea: Mori, mă! Mori!

, a declarat Dana Roba.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.