Cât de mult o schimbase boala pe Natașa Raab. Actrița s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani

Autor: Diana Bostan

Natașa Raab înainte de a fi diagnosticată cu Parkinson

Sursa: Facebook- Natașa Raab

Actrița Natașa Raab a decedat la vârsta de 70 de ani, după o lungă luptă cu boala. Starea de sănătate și-a pus amprenta și pe chipul vedetei, fiind complet schimbată în ultima perioadă.

Cunoscută pentru rolurile sale fantastice, Natașa Raab a cucerit inimile spectatorilor, însă din anul 2020 actrița se confruntă cu o boală nemiloasă.

Natașa Raab s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani

Pe lângă alte probleme de sănătate, Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson în anul 2020, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Boala nu și-a pus amprenta doar pe starea de sănătate, ci și pe chipul actriței.

Aceasta era vizibil slăbită, iar în ciuda eforturilor de a arăta bine, Natașa Raab a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

Citește și: „Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc” Ultimul interviu acordat de Natașa Raab, înainte de a ajunge pe patul de spital

În ciuda faptului că era slăbită de boală, Natașa Raab găsea mereu puterea pentru a se aranja, exact așa cum și-a obișnuit fanii în îndrăgitele seriale.

Actrița și-a dorit să rămână o amintire frumoasă în memoria fanilor și apropiaților, motiv pentru care nu s-a plâns niciodată de boala ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Situația a devenit mult mai grea în momentul în care soțul ei a decedat. În acel moment, Natașa Raab și-a dorit să părăsească cât mai repede această lume și să-i fie alături. „  Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul.

Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit ”, spunea Natașa Raab în urmă cu ceva timp.

Natașa Raab și-a impresionat fanii cu rolurile sale

Cunoscuta actriță a dat viața personajelor în producții precum ”Inimă de țigan”, ”Adela”, ”Regina” sau ”Poziția copilului”, producție care i-a adus extrem de multe aprecieri, fiind unul dintre cele mai importante momente din cariera actriței.

Citește și: „Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu” Natașa Raab își dorea să moară din cauza bolilor de care suferea

Natașa Raab a fost nominalizată la Premiul Gopo pentru rolul principal din filmul ” Din dragoste cu cele mai bune intenții”, în anul 2011. Actrița a devenit cunoscută și pentru replica dintr-o cunoscută reclamă: ” Covalact de țară, prea bun, prea ca la țară”.

Ultimele clipe din viață și le-a petrecut într-un centru de îngrijire pentru bătrâni cu Parkinson, acolo unde era îngrijită în permanență de o asistentă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.