Cat de normali ti se par Tili si Escu? "Crezi ca esti normal", show-ul cu cele mai nebune intrebari incepe sambata, de la ora 21:00, la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Crezi ca esti normal? Atunci fa-ti curaj si raspunde cu sinceritate la intrebarile pe care ti le vor adresa Tili si Escu intr-un nou show la Kanal D.

Prezenti in platoul emisiunii WOWbiz, prezentatorii au explicat mecanismul concursului.

 

"Ne punem o intrebare. Facem un sondaj pe strada si, in functie de raspunsurile romanilor, stabilim daca este normal sau nu. Concurentul mizeaza pe normal sau anormal. Daca a raspuns corect ne ia banii. Premiul este de 25.000 de lei pe emisiune".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

"Vom

afla multe chestii interesante in emisiunea asta. Eu am aflat de multe obiceuri pe care nu credeam ca le au romanii. E foarte important sa lasati prejudecatile deoparte si sa aflati si ce fac ceilalti romani", a adaugat Escu.

 

Cel mai asteptat show de divertisment al momentului," Crezi ca esti normal?", cu Escu si Tili Niculae, incepe sambata de la ora 21.00,

la Kanal D.