Cât de rău i-a afectat fotbalul viața lui Cristi Borcea: „Am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 41 de ani, am două divorțuri, toate datorită fotbalului”. Dezvăluiri în premieră la „Fiță cu Adiță”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 nov 2023, 05:15

Dezvăluiri în premieră la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Cristi Borcea, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, a făcut dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”!

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Cristi Borcea a făcut mărturisiri despre cât de tare i-a afectat fotbalul viața, de la o vârstă destul de fragedă. 

Cât de rău i-a afectat fotbalul viața lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost un fotbalist încercat de viață.

La doar 41 de ani, a suferit o operație pe cord deschis. Când era mai tânăr, a trecut prin două divorțuri și a făcut pușcărie. Afaceristul spune că îi dau lacrimile când se gândește la cariera în fotbal, dar este conștient că din cauza acesteia a avut atâtea probleme.

„De multe ori îmi dau și lacrimile, dar am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 41 de ani, am două divorțuri...

toate datorită fotbalului și pasiunii. E gata, numai, deja prea mult.

Citește și: Cristi Borcea mai vrea copii. Ce spune Valentina Pelinel: "Nouă copii necesită multă atenție"

Niciodată nu mă mai uit la un meci cap-coadă. Pasiunea pentru mine, pentru fotbal, nu mai este ce a fost. A jurat Dinamo să facă un stadion nou, să fiu un acționar, să se ocupe Patrick de compartimentul marketing, cum am început și eu, să vin la tribuna oficială, să fiu aplaudat, să fiu la protocol, frumos...

Sunt foarte mulți dinamoviști, cu bani, care asta ar dori foarte mult. E foarte greu, fără stadion e foarte greu (n.r.: să ajungă Dinamo înapoi la locul pe care îl merită)”, a mărturisit Cristi Borcea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristi Borcea, operat pe cord deschis la doar 41 de ani

La vârsta de 41 de ani, Cristi Borcea era operat pe cord deschis. În prezent, afaceristul trebuie să ia 30 de pastile pe zi pentru problemele pe care le are cu inima, aproape șase dintre ele fiind doar pentru problemele pe care le are cu somnul. 

„Nu (n.r.: nu s-a temut), pentru că am avut încredere, au vrut să mă opereze cei de la Miami și n-am vrut.

Am vrut să mă opereze Brădișteanu, pentru că aveam încredere în el, îl știam și am făcut cea mai bună alegere. După șapte zile eram ieșit din spital.

Citește și: Cu ce se ocupă Sorin Rap, partenerul Mihaelei Borcea. A fost șoferul acesteia înainte să înceapă povestea lor de dragoste

Toată viața trebuie să iau, normal se iau 10 pastile dar eu iau 30 (n.r.:

pentru inimă), că cinci-șase sunt de somn. Alea nu trec (n.r.: problemele cu somnul). A fost prima dată când n-am dormit două săptămâni, când am pierdut campionatul cu Rapid în 99, atunci am dormit după două săptămâni, mi-au făcut cu acele (n.r.: tratament pentru somn), și momentul în care s-a agravat, după ce am pierdut campionatul cu Urziceniul, n-am mai putut să dorm fără medicamente. 

Mă uitam la Victor cum dormea (n.r.: în pușcărie), dormea și pe scaun, eu cu Giovanni ne plimbam prin cameră”, a povestit Cristi Borcea.