Cât de romantic este Anghel Damian? Theo Rose a recunoscut ce a atras-o cel mai tare la iubitul ei: „Chiar e bun la asta”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 apr 2024, 14:50

Cât de romantic este Anghel Damian? Theo Rose a recunoscut ce a atras-o cel mai tare la iubitul ei: „Chiar e bun la asta”

Sursa: Captură YouTube

Theo Rose a fost invitata lui Bursucu la podcast. Artista a vorbit despre cea de-a doua meserie a sa, cea de actriță, însă cel mai important, despre relația cu Anghel Damian.

Theo Rose îl descrie pe iubitul său drept un romantic incurabil, însă nu neapărat prin gesturi și fapte, ci prin comportament și felul său de a fi.

Cât de romantic este Anghel Damian?

Atunci când vorbește de iubitul ei, Theo Rose are o sclipire în ochi, lucru observat chiar și de Bursucu, care i-a mărturisit că o vede extrem de îndrăgostită, iar vedeta a confirmat acest lucru.

În ceea ce privește romantismul, Theo a mărturisit că Anghel este romantic fără a depune vreun efort, ci pur și simplu prin felul său de a fi.

Citește și: Theo Rose a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Anghel Damian: Ce a gravat acesta pe inelul de logodnă

„Este romantic. E un comportament, e el în general.

E romantic cu tot ce spune, cum se uită la mine. Dacă vine cu o floare, nu mă impresionează atât de mult cât m-ar impresiona să stau cu el de vorbă pe o canapea.

Chiar e bun la asta, o face fără efort și are mai mult cuvinte la dispoziții decât am eu,” a declarat Theo Rose în timpul podcast-ului.

Cine cedează primul în timpul unei dispute

Theo Rose a recunoscut că, atunci când cei doi se ceartă din diferite motive, Anghel este cel care pare că bate în retragere, însă vedeta recunoaște că a mai cedat și ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Nu prea plâng, decât dacă mă cert cu Anghel mai plâng de supărare, dar în rest nu. Referitor la cine cedează primul, e cu dus și întors. Ne-am cizelat în sensul ăsta, până când ne-am găsit noi doi. Am avut timp să mai învățăm din alte greșeli făcute în alte părți.

Atunci când debutează cearta suntem amândoi aprinși.

Pare că el bate în retragere, pare că el cedează, dar nu cedează până la final. Terminăm cearta, ori pleacă el, ori plec eu în altă cameră sau închide gura și se abține.

Ultima dată îmi amintesc că eu m-am dus și l-am luat în brațe. Cred că a făcut și el chestia asta, adică nu e o regulă, nu a fost ceva discutat dinainte, dar nu stăm certați,” a

mai spus Theo Rose.

Citește și: „Vom fi cinci!” Theo Rose și Anghel Damian, din nou părinți? Cei doi sunt pregătiți să-și mărească familia

Theo Rose și Anghel Damian au împreună un băiețel de aproape un an, pe nume Sasha.