Cat de sexy e actorul care interpreteaza rolul principal din “In dragoste si in razboi!” E plin de tatuaje si e poreclit “Brad Pitt”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:43

Kivanç Tatlituğ este considerat unul dintre cei mai sexy actori din Turcia. Si-a inceput cariera ca manechin, iar in 2009 a fost ales cel mai sexy barbat din Turcia.

Tatlituğ, cu ochii sai albastri si cu parul blond, este poreclit “ Brad Pitt al Orientului Mijlociu ”. In perioada in care lucra ca manechin, tanarul a aparut in cateva pictoriale semi-nud, aratandu-si atat trupul bine lucrat, cat si tatuajele impresionante.

Pe Kivanç Tatlituğ, telespectatorii Kanal D l-au mai vazut in “Iubire ascunsa”- acum el joaca rolul principal masculin in serialul de epoca “ In dragoste si in razboi”, difuzat de Kanal D, din 20 noiembrie, de miercuri pana vineri, de la ora 20.00

.


In serial, Kivanç Tatlituğ joaca rolul locotenentului Kurt Seyit, fiul cel mare al unui bogat proprietar de pamant de origine turca din Crimeea. Militarul se indragosteste de Sura (Farah Zeynep Abdullah), frumoasa fiica a unei familii de nobili din Rusia. Desi tatal lui Kurt ii este loial tarului si este mandru ca isi va trimite mostenitorul sa lupte in armata sa, acesta insista ca fiul sau sa se casatoreasca cu o femeie de origine turca.
Dar imediat ce Kurt o va cunoaste pe frumoasa Sura, nicio alta femeie nu va mai avea loc in inima lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi aici mai multe imagini!