Cât de superbă este Mădălina, soția lui Cosmin Cernat! Prezentatorul de la „Insula de 1 milion” a plecat alături de partenera sa în Republica Domnicană

Autor: Diana Ghita

Cum arată soția lui Cosmin Cernat

Sursa: Instagram Mădălina Moroșanu; Facebook Cosmin Cernat

Prezentatorul TV, Cosmin Cernat, este căsătorit cu o frumoasă blondină, pe care a luat-o cu el, pe 2 martie, într-o escapadă exotică în Republica Dominicană.

Din anul 2011, Cosmin Cernat este căsătorit cu frumoasa Mădălina Moroșanu. Cei doi se cunosc încă din anul 2007, de când erau colegi la Kanal D, unde el era șeful departamentului de Știri Sportive, iar ea era prezentatoare la Matinalul postului.

Cosmin Cernat a plecat cu soția lui în Dominicană

Weekend-ul trecut, prezentatorul TV a făcut o postare direct de pe aeroport, prin care i-a surprins pe fanii de pe social media.

Acesta era împreună cu soția și fiul ei, iar cei trei se arătau foarte nerăbdători pentru clipele pe care urmau să le petreacă în Dominicană.

„Abia aștept să ajung în Republica Dominicană, am avut o perioadă extrem de încărcată(...) Referitor la bagaj, mi-am luat foarte puține lucruri, câteva tricouri, cămăși, șlapi și racheta de tenis. Restul bagajelor sunt ale Mădălinei și ale lui Matei”,

transmitea Cosmin Cernat.

Citește și: Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului “Insula de 1 milion” o va avea alături de el, în Republica Dominicană, pe soția sa, Mădălina

Mai apoi, după ce a urcat respectivul material pe rețelele sociale și s-a îmbarcat în avion, acesta a ajuns în paradisul exotic, în urma unei lungi călătorii. Însă, imediat după ce s-a instalat, prezentatorul nu a întârziat să le arate internauților cum se bucură, împreună cu Mădălina, de vremea însorită și de plajele exotice ale insulei din Caraibe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cosmin Cernat are o frumoasă familie alături de Mădălina Moroșanu

De 13 ani, prezentatorul și soția lui au o frumoasă căsnicie și o familie fericită.

Cei doi și-au început povestea de dragoste la scurt timp după ce ieșiseră din mariajele eșuate, iar faptul că aveau, deja, copii, nu i-a împiedicat să își construiască o viață împreună.

Cosmin Cernat are două fiice, de 14 și 20 de ani, pe nume Maya și Ayana, din căsătoria cu Monica Iagăr, fosta campioană mondială la atletism. Cele două fete au crescut împreună cu fiul Mădălinei Moroșanu, Matei, în vârstă de 18 ani, al cărui tată este renumitul om de televiziune Dumitru Moroșanu.

Deși sunt frați vitregi, părinții lor au avut grijă să fie o familie foarte unită.

Citește și: Cosmin Cernat, despre rolul de prezentator la „Insula de 1 milion”: „E o luptă cu tine. Mi se pare un alt nivel de reality-show”

„E o bucurie pentru noi toți să fim împreună. E un lucru foarte important, la care eu am ținut tot timpul: să fim împreună și, într-o lume nebună, în care nu e timp mai de nimic.

Să avem familia alături”,  dezvăluia prezentatorul TV în anul 2019, conform ciao.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.