Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 aug 2024, 12:44
colaj david popovici si iubita lui Foto(4)

Iubita lui David Popovici este pasionată de make-up

Sursa: Facebook David Popovici - Raed Krishan/ Instagram taisianituleasa

Taisia, iubita înotătorului român David Popovici, este o tânără extraordinar de talentată, care îmbină cu măiestrie două mari pasiuni: machiajul artistic și dansul.

În timp ce David Popovici cucerește medalii pe scena internațională, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Taisia își dezvoltă propria carieră creativă. Aceasta reușește să capteze atenția prin lucrările sale complexe de make-up și abilitățile sale remarcabile în dans.

Ce machiaje realizează iubita lui David Popovici

Taisia se mândrește cu o colecție impresionantă de machiaje artistice, pe care le prezintă, cu mândrie, pe pagina ei de Instagram.

Fiecare machiaj este o operă de artă în sine și demonstrează o creativitate debordantă și o precizie extraordinară. Iubita lui David Popovici transformă simplele produse de machiaj în instrumente pentru a crea personaje fantastice.

Una dintre cele mai remarcabile creații ale sale este un machiaj inspirat din universul „Avatar”, în care Taisia a recreat cu meticulozitate trăsăturile caracteristice ale unui Na’vi.

Culorile vibrante de albastru și detaliile fine demonstrează o atenție extraordinară la detalii și o înțelegere profundă a tehnicilor de machiaj.

Citește și: Câți bani va primi David Popovici din partea României pentru cele două medalii obținute. Ion Țiriac i-a promis și el un premiu tânărului sportiv

Într-o altă lucrare fascinantă, Taisia a realizat un machiaj inspirat de creaturile mitice marine.

Cu solzi detaliați și o coroană spectaculoasă, acest machiaj evidențiază nu doar abilitățile sale tehnice, ci și capacitatea de a spune o poveste prin artă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Ce sport practică iubita lui David Popovici

Taisia l-a machiat chiar și pe David Popovici. Iubita lui l-a transformat într-un personaj de Halloween cu un machiaj de schelet. Rezultatul a fost impresionant și a evidențat, din nou, talentul său deosebit al fetei în arta machiajului.

Pe lângă pasiunea pentru make-up, Taisia se dedică și dansului.

Recent, aceasta a intrat într-o trupă de dans. Într-un interviu, iubitul ei a explicat că fata dorește să-și continue drumul în lumea dansului de performanță, de la care luase o pauză, pentru ceva timp. 

Citește și: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber

„Acum două zile a intrat într-o trupă de dans.

Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”,  a declarat David Popovici în cadrul podcastului „Starea Nației”.  

Surse foto: Facebook David Popovici/ Instagram taisianituleasa 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!