Cât de tare l-a afectat lipsa tatălui pe Giani Kiriță: „Trecea pe lângă mine și nu mă băga în seamă”. Dezvăluiri dureroase la „În oglindă”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 nov 2023, 04:25

Dezvăluiri dureroase la „În oglindă”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Giani Kiriță, un cunoscut fost fotbalist român, a fost invitat în noul episod din emisiunea „În oglindă”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Giani Kiriță a povestit ce fel de relație a avut cu tatăl lui și cât de tare l-a afectat lipsa și indiferența acestuia.

Cât de tare l-a afectat lipsa tatălui pe Giani Kiriță

Giani Kiriță a fost crescut, împreună cu sora lui, doar de mama lor.

Bunica a ținut loc de tată după ce părinții lui au divorțat când avea doar trei ani. Nici până în ziua de astăzi fostul fotbalist nu înțelege de ce tatăl lui l-a ignorat toată copilăria.

„Tatăl meu natural a fost rău de tot. Cu bătăi, cu suferințe, cu de toate. Și atunci ea (n.r.: mama) a decis singură să se despartă și să ne crească pe amândoi, împreună cu bunica mea.

Cu foarte multe operații, cu foarte multă muncă... multe operații a avut, 6- 7 operații a avut, și la rinichi... foarte multe. 

Citește și: „Pe mama, o bătuse cu un baros. A aruncat benzină pe mine”. Oana Lis rememorează traumele cauzate de tatăl care avea probleme cu băutura

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

(...) Am amintiri din copilărie, pot să spun, negative. Pentru că el era acolo, din sat, și trecea pe lângă mine și nu mă băga în seamă (n.r.: tatăl)”, a mărturisit Giani Kiriță. 

Giani Kiriță a aflat cine este tatăl lui când avea 10-11 ani

Părinții lui Giani Kiriță au divorțat când el avea doar trei ani, dar a aflat cine este, cu adevărat, tatăl lui la vârsta de 10-11 ani.

Până atunci, cel care trebuia să-i fie alături îi era vecin și trecea pe lângă el, pe stradă.

„Mult mai târziu (n.r.: a aflat cine este tatăl lui), nu știu să-ți spun, 10 ani, 11 ani, cam așa. Trecea pe lângă mine și nu mă băga în seamă. N-am avut nicio discuție cu el.

Citește și: Anisia Gafton, despre joburile pe care le-a avut înainte de stand-up: "Am împărțit și pliante"

O altă poveste ce m-a marcat: jucam fotbal acolo, în sat, unde am copilărit eu, în Săbăreni, și îl vedeam în spatele porții, dar n-a venit niciodată să vorbească cu mine și nu am înțeles de ce, pentru că mama nu mi-a zis niciodată să nu vorbesc cu el, mie sau surorii mele. Dar niciodată n-a venit la mine să vorbească, un ce faci sau ceva de genul, dar îl vedeam acolo, în spatele porții.

Dacă voia să vorbească cu mine, cu siguranță că vorbeam cu el, pentru că mama și mamaie nu ne-a zis niciodată să nu vorbim”, a declarat Giani Kiriță.