Cat de usor poate fi mintit partenerul in functie de zodie si cum sa o faci

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 21:02

Cand este vorba de minciuni este foarte dificil, fie spui adevarul de la inceput fie minti cu precizie, astfel incat sa ajungi sa crezi acea minciuna.

Berbecul este o zodie de foc. Se aprinde repede, este foarte increzator in fortele proprii si este poate mult prea sigur pe el. Pe berbec vei reusi sa il minti doar manipulandul, trebuie sa ii gasesti punctele slabe si sa punctezi acolo, fortandu-l intr-un fel sau altul sa-ti creada minciuna.

Taurul este amantul perfect, o zodie plina de pasiune, puternica si armonioasa. Nu iti vei dori sa minti un taur, caci atunci cand o faci, va trebui sa o faci cu toata increderea, sa iti susti minciuna pana la capat, daca te-a prins, nu va

da inapoi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Gemeni. Este foarte greu sa minti un geaman, este o zodie de aer, are abilitati de manipulare si de citire a persoanelor din jur, doar cu o privire te poate face sa iti recunosti vina.

Insa atunci cand totusi decizi sa minti un geaman, trebuie foarte multa daruninta si inteligenta, pentru al putea minti. Fiind foarte inteligent este foarte probabil ca acesta sa isi dea seama de intentile tale, nu ceda pana la capat. Citeste continuarea zodiilor pe lyla .ro si afla cine este cea mai mincinoasa zodie!

 

Taguri: