Cat mai tine iarna? Meteorologii au facut anuntul: ce se intampla cu vremea pana pe 11 februarie

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 ian 2019, 12:40

Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada.

Astfel, intervalul 21 ianuarie- 11 februarie se anunta a fi unul normal din punct de vedere meteorologic. Cantitati de precipitatii peste normalul perioadei se vor inregistra doar intre 21 si 28 ianuarie.

In restul perioadei atat temperaturile medii, cat si regimul pluviometric vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului.

Iata prognoza meteo, pe saptamani:

Saptamana 21.01.2019 – 28.01.2019 

Temperaturile medii se vor situa usor peste cele normale pentru aceasta perioada in sudul si sud-estul tarii si vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului in rest.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul intregii tari, dar mai ales in jumatatea sudica a teritoriului.

Saptamana 28.01.2019 – 04.02.2019 

Mediile valorilor termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta saptamana, posibil usor mai ridicate in sud-estul teritoriului.

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile extracarpatice si in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada in rest.

Saptamana 04.02.2019 – 11.02.2019 

Temperatura medie a aerului va avea valori in general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul intregii tari.

Regimul pluviometric va fi in general excedentar in regiunile sudice, estice si de sud-est si apropiat de cel normal al perioadei in rest.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.