Cat NE COSTA masa de Paste? Carnea miel, MAI SCUMPA decat anul trecut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 23:05

In piata sau la targurile de animale platiti anul acesta pe carnea de miel in jur de 15 lei pe kg in viu sau 25 de lei sacrificat.

Anul trecut, insa, acelasi miel il cumparai in viu cu mai putini lei. Si daca mai dam timpul inapoi vom constata ca in fiecare an carnea de miel s-a scumpit cu cel putin 2-3 lei la kilogram in supermarket. Romanul n-are ce sa faca! De oriunde si-ar lua mielul tot va scoate mai multi bani din buzunar. Cel putin 300 de lei pentru 10 kilograme de carne.

Mare atentie la cantar! Chiar daca se-apropie Sfintele Sarbatori, bisnitarii tot la bani la gandesc.
Priviti ultima gaselnita a doi bisnitari in materie de inselat la cantar. Cu ajutorul telecomenzii, indivizii au modificat un cantar electronic, astfel incat ei controlau afisajul. Prin aceasta metoda cantarul arata o cantitate mult mai mica. Barbatii actionau de fiecare data in echipa.

Asa s-a intamplat si cu acesti doi bieti ciobani, care s-au inteles sa le vanda 150 de miei. Cantariti, evident, cu aparatul lor. In timp ce al doilea ii supraveghea pe ciobani si dadea semnalul.
Cand au realizat ca au fost pacaliti, cei doi ciobani au sesizat politia si au organizat un flagrant. Odata ce au fost prinsi cu mata in sac, politistii i-au retinut si le-au confiscat cantarul. Prejudiciul depaseste zece mii de lei, bani care, din fericire, au fost recuperati. Acum, cei doi bisnitari sunt cercetati in stare de libertate pentru inselaciune.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.