Cât o costă pe o moldoveancă să locuiască într-un bungalow, în Thailanda! Prețul este mai mic decât al unei chirii în București

Autor: Diana Bostan

Cât costă să trăiești într-un bungalow, în Thailanda

Sursa: Captură TikTok

Experiența inedită trăită de o tânăra din Republica Moldova. Aceasta a dezvăluit cât o costă să trăiască într-un bungalow, în Thailanda. Este mai ieftin decât o chirie în București!

O tânără de 27 de ani și-a împărtășit experiențele trăite în Thailanda printr-un videoclip pe TikTok. De patru luni, tânăra locuiește într-un bungalow în această țară exotică și este încântată de costurile mult mai mici comparativ cu cele din București.

Cât costă să trăiești într-un bungalow, în Thailanda

Tânăra în vârstă de 27 de ani este extrem de mulțumită de bungalow-ul în care locuiește și de viața pe care o are în Thailanda.

Aceasta a mărturisit faptul că plătește în fiecare lună suma de 9.000 de baht, ceea ce înseamnă în jur de 1.125 de lei, adică o sumă egală sau chiar mai mică decât a unei chirii în București.

Citește și: Cât de caldă este apa mării în luna mai, în Thassos! Un turist român împărtășește experiența sa senzațională pe TikTok

„Eu sunt Violeta, sunt moldoveancă și am 27 de ani. Și locuind de patru luni în Thailanda, doar am vrut să vă arăt bungalow-ul meu care costă doar 9000 de baht, ceea ce este mai puțin de 250 de euro,” a spus Violeta în videoclipul său, postat pe TikTok.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Aceasta le-a arătat urmăritorilor săi și cum arată interiorul unui astfel de bungalow. Tânăra locuiește singură și nu are nevoie de foarte mult spațiu. Ei bine, un astfel de bungalow este format dintr-o cameră cu un pat imens, spații de depozitare pentru haine și alte obiecte personale, dar și o baie.

@violetaciuprin Bungalow in Tailanda, mai ieftin decat un apartament in chirie acasa 😍 #moldoveanca #tailanda #bungalow ♬ original sound- violetaciuprin

Cum face față tânăra temperaturilor din Thailanda

În postarea sa, tânăra în vârstă de 27 de ani a evidențiat un aspect important al vieții sale de zi cu zi în Thailanda. Aceasta a dezvăluit cum face față temperaturilor ridicate, fiind în jur de 35 de grade în fiecare zi.

Citește și: Cât costă o casă în Grecia, pe insula Thasos! Prețul este mai mic decât al unui apartament cu două camere în București

„Dacă mă întrebați care este cel mai important lucru din această cameră...este Mr. Ventilator, care mă salvează de la căldura nebună pe care o avem în Thailanda, 35 de grade în fiecare zi.”, a mai spus aceasta.

Relocarea în Thailanda s-a dovedit a fi o decizie inspirată pentru tânăra moldoveancă, oferindu-i nu doar o experiență culturală inedită, ci și un mod de viață mai accesibil din punct de vedere financiar.

Cu costuri de locuire semnificativ mai mici decât în București, Violeta reușește să trăiască decent într-una dintre cele mai atractive destinații turistice din lume.