Cât plătesc turiștii pentru a mânca la o autoservire din Mamaia?

Autor: Bianca Vidoi

Prețuri autoservire Mamaia

Sursa: Pexels.com

Românii ce își doresc să petreacă câteva zile în Mamaia trebuie să își organizeze foarte bine bugetul, astfel încât să nu le lipsească nimic.

Stațiunea Mamaia este considerată una dintre cele mai extravagante stațiuni de la malul mării, fiind cunoscută pentru cluburile de lux ce atrag milioane de persoane dornice de distracție. Pentru a avea parte de o vacanță fără lipsuri, românii trebuie să economisească bani, astfel încât să nu cheltuiască sume exorbitante de bani. Iată cât plătesc turiștii pentru a mânca la o autoservire din Mamaia.

Cât costă o masă la o autoservire din Mamaia?

Turiștii ce își doresc să petreacă câteva zile la una dintre stațiunile de lux de la malul mării aleg stațiunea Mamaia, însă pentru a nu scoate din buzunar sume exorbitante, aceștia aleg să economisească bani în anumite aspecte ale vacanței. Locul în care aceștia mănâncă poate influența foarte mult bugetul pe care turiștii îl au în vacanță, astfel autoservirile se află printre primele variante ale oamenilor.

La o autoservire din Mamaia, o porție de 100 de grame de hamsii costă 14 lei, iar pentru a mânca hamsiile lângă o bucată de mămăligă, turiștii trebuie să mai plătească 5 lei. Astfel, pentru o porție de 100 de grame de hamsii și o bucată de mămăligă trebuie să plătim 19 lei, sumă ce poate varia în funcție de gramajul de mâncare pe care îl dorim.

Pentru o porție de ciuperci cu usturoi turiștii trebuie să plătească 10 lei pentru 100 de grame, în timp ce 100 de grame de cartofi pai costă 7 lei. Turiștii ce își doresc să mănânce o porție de mici trebuie să știe că un singur mic poate ajunge la 7 lei.

Citește și: Cât a ajuns să coste o banală sticlă de apă în stațiunea Costinești. Reacția șefului ANPC: ,,Dacă Costineștiul ar fi arătat ca Nisa”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

O lipie la autoservire costă cât 100 de grame de cartofi pai, mai exact 7 lei, iar 100 de grame de aripioare de pui, pulpe sau ceafă de porc costă 14 lei. Românii ce aleg să mănânce la autoservire 100 de grame de calamar trebuie să plătească la final 15 lei, în timp ce turiștii ce vor să se bucure de 00 de grame de păstrăv plătesc 14 lei, potrivit b1tv.ro.

Românii trebuie să plătească pentru a sta pe cearceaf

Românii își doresc ca atunci când merg la malul mării să se răsfețe, iar adesea vor să petreacă timpul pe șezlong sau chiar într-un baldachin. Cu toate acestea, există și turiști ce vor să economisească bani și să se bucure de experiența de a sta pe cearceaf. Persoanele ce aleg să stea pe cearceaf trebuie să fie atenți, deoarece există plaje private unde trebuie să plătească o taxă pentru a sta pe nisip, potrivit romaniatv.net.

O plajă privată din stațiunea Mamaia are un tarif piperat pentru turiștii ce doresc să își petreacă ziua la malul mării, în programul 08:30- 20:00, prețurile începând de la 100 de lei. 

 

  • Rândul 1 – două șezlonguri +umbrelă – costă 150 de lei/zi
  • Rândul 2 – două șezlonguri+ umbrelă – costă 120 de lei/zi
  • Rândul 3 – două șezlonguri+ umbrelă –  costă 100 de lei/ zi
  • Loc cearșaf în fața rândului 1 (1.4 x 2 m)- 200 de lei/zi