Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 mai 2024, 00:00

Raluca Bădulescu locuiește, temporar, în chirie

Sursa: TikTok edivasile_

Celebra Raluca Bădulescu a apărut recent într-un clip pe TikTok, în care a dezvăluit că stă în chirie, întrucât în casa ei se desfășoară ample lucrări de redecorare.

În filmare, Raluca Bădulescu a dezvăluit, totodată, și suma la care ajunge chiria lunară, ba mai mult, aceasta le-a făcut turul actualei locuințe oamenilor din online.

Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București

Vedeta de la Kanal D a fost abordată de către un tiktoker chiar în timp ce se pregătea să intre pe poarta casei și a fost întrebată cât plătește chirie în zona de nord a Capitalei.

Aceasta s-a arătat foarte deschisă la întrebarea tânărului, întrucât a oferit un răspuns sincer.

„Chiar plătesc chirie, pentru că îmi redecorez casa de vreo șapte luni de zile, 1.300 de euro pe lună”,  a declarat Raluca Bădulescu.

Ulterior, internautul a rugat-o să-i prezinte rapid locuința, iar blondina, deși, la început s-a arătat sceptică, în cele din urmă a fost de acord. Prima cameră pe care a arătat-o a fost dormitorul, care l-a impresionat pe tânăr.

Citește și: Raluca Bădulescu, uimită chiar de ziua ei: „Cea mai frumoasă surpriză”. Cine a bucurat-o pe vedetă

Piesa de rezistență, care i-a atras imediat atenția tiktokerului a fost patul Ralucăi, întrucât forma lui rotundă i s-a părut inedită. Mai apoi, acesta a pus ochii pe un covor, despre care vedeta a dezvăluit că este din piele de ponei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum arată casa în care Raluca Bădulescu locuiește cu chirie

Înainte de a încheia turul dormitorului, jurata de la „Bravo, ai stil!” a ținut să-i arate băiatului și o parte din colecția ei de blănuri și pantofi, în valoare de zeci de mii de lei.

Mai apoi, Raluca Bădulescu l-a dus pe tânăr în bucătărie și în camera de oaspeți.

Și aceste două încăperi ale casei au fost pe placul tiktokerului, mai ales livingul în stil vintage, cu fotolii și canapea din piele, dar și cu un televizor mare, pe care blondina a explicat că îl pornește ca să nu se simtă singură în casă.

Citește și: EXCLUSIV! Ce nu lipsește niciodată din garderoba Ralucăi Bădulescu: „Este ca un mini geamantan”. Jurata „Bravo, ai stil!” nu renunță la ele sub nicio formă

Din sufragerie, cei doi au ieșit direct pe terasă, care, din câte se poate observa în imagini, este decorată în stil tropical, cu paie pe acoperiș și cu diverse plante decorative, care curg peste ferestre.

Spre finalul videoclipului, Raluca Bădulescu a explicat că este foarte încântată de actuala ei locuință, însă nu-și dorește să renunțe la propria casă: „Îmi place la nebunie casa asta, este superbă(...)

Aia pe care o am, aia rămâne, o redecorez acum pe auriu”.

@edivasile_

Raluca Badulescu isi prezinta casa. Wow

♬ sunet original- Edi Vasile