CAT TE COSTA? Cum poate fi inlocuit un tratament cosmetic de peste o suta de euro cu unul de 3 lei si la fel de eficient

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:24

Cum va suna o asemenea economie? Ei bine, este posibil daca facem cumparaturi de la raionul de fructe si legume pentru a scapa de cele mai frecvente probleme ale tenului.

Problemele pieleii si ale tenului au un efect negativ inclusiv asupra portofelului. Doamnele si domnisoarele stiu mai bine cat costa toate cremele si tratamentele de pe piata. Ei bine, astazi discutam despre cele mai ieftine variante, toate bazate pe produse naturale. Sfaturile vin de la un specialist.

Bun venit in magazinul de cosmetice. Alegeti tot ce va doriti pentru un ten sanatos! Cum? Credeti ca am gresit locul de filmare? Nici vorba! Fructele si legumele sunt solutii perfecte pentru tot ce tine de frumusete.

Dar, sa dam explicatii mai exacte!

Mai ales dupa vacanta petrecuta la plaja, petele pigmentare sunt tot mai prezente.Avem, desigur, varianta unei vizite la cosmetician. „Putem sa folosim laserele, putem sa folosim tehnologia cu lumina pulsata, de preferinta SPL(Square Pulsed Light)sau peelingurile chimice, dar trebuie sa ne asteptam si la efecte secundare.”

Daca problema nu este una medicala, grava, optam pentru o vizita la piata sau la supermarket.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Solutiile naturale nu prezinta inconvenientul efectelor secundare. Toate tratamentele naturale de depigmentare se realizeaza doar seara, inainte de culcare.

Stoarcem zeama de lamaie si inmuiem o discheta de bumbac in aceasta zeama si tamponam pe pata, nu depasim conturul petei.”

Efectuam acest tratament vreme de 30 de zile, seara, inainte de culcare. Mare atentie! cand ajunge pe sprancene, le decoloreaza. Zeama de lamaie nu trebuie folosita, sub nicio forma pe tenuri sensibile si alergice!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.