Cât te costă dacă vrei să o chemi pe Carmen Chindriş, alături de Taraful Rutenilor, la nuntă?

Author: Ana Dinu
Carmen Chindriș este cel mai ascultat artist al momentului

Carmen Chindriş este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, a debutat în lumea muzicii de la o vârstă foarte fragedă, dar celebritatea a cunoscut-o prin asociere cu Taraful Rutenilor.

Carmen Chindriș a debutat în lumea muzicii la vârsta de 7 ani, însă celebritatea a cunoscut-o prin asociere cu Taraful Rutenilor. Tânăra este considerată mândria maramureșenilor, căci îmbină cu succes tradițiile populare cu muzica ușoară. Carmen a fost înzestrată cu un talent uimitor, ținând cont că poate cânta în 11 limbi străine.

Carmen Chindriş, cel mai apreciat artist al momentului

Carmen Chindriş este considerată cel mai în vogă artist al momentului. Aceasta a devenit cunoscută publicului prin intermediul câtorva piese pe care le interpretează, precum „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, „Două perechi” sau „Suc”. Sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale ei care au ajuns la inimile publicului.

Toată lumea o îndrăgește, dar această celebritate nu a venit de la început, în spatele succesului său se află mulți ani de muncă.

Citeste si: Cum arăta Carmen Chindriş până să fie celebră? Cântăreaţa nu are nicio operaţie estetică

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cât te costă dacă vrei să o chemi pe Carmen Chindriş, alături de Taraful Rutenilor, la nuntă?

Carmen Chindriș a cunoscut celebritatea după asocierea și colaborarea cu Taraful Rutenilor, din 2016.

Alături de Livius Lauruc s-a format Taraful Rutenilor, care este format din opt instrumentiști. Pentru că membrii tarafului fac parte din culturi diferite, acest aspect le permite să abordeze mai multe stiluri muzicale și de asemenea, să creeze un stil propriu.

De la costumele populare, artista a adoptat un stil interbelic alături de Taraful Rutenilor, tocmai din inima Maramureșului. În urmă cu câțiva ani, taraful a lansat o piesă a cărui videoclip a costat 8000 de euro, semn că banii nu au fost o problemă pentru ei, atunci când vor să-și încânte publicul cu

cele mai alese piese.

Aceștea și-au dorit ca videoclipul să fie de actualitate, drept pentru care au colaborat doar cu profesioniști, ceea ce i-a determinat să scoată din buzunare o sumă considerabilă.

Dacă vă întrebați cât costă să o chemați pe Carmen Chindriș, alături de Taraful Rutenilor, la o nuntă, ei bine, aceștea sunt destul de discreți în ceea ce privește suma pentru care cântă la petreceri.

Însă, dacă stam să ne uităm la suma pe care au scos-o pentru videoclipul piesei nu sunt tocmai ieftini.

Citeste si: Anda Adam s-a filmat dimineata in pat fara pic de machiaj! Iti vine sa crezi ca este vorba despre concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities"?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?