CAT TE COSTA? Uite cum putem economisi foarte usor sutele de lei pe care le lasam in magazinele de cosmetice

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:33

E suficient sa facem un drum pana la piata. Invatam ce solutii ieftine exista pentru a avea un ten sanatos, imediat, in rubrica stirilor Kanal D „Cat te costa?”.

In aceasta perioada, pietele de cartier sunt pline de fructe si legume proaspete. Trebuie sa profitam de aceasta situatie. Iar solutii exista o multime.

Plajele sunt pline in aceasta perioada. Vacanta de vara este momentul in care vanzarile  de creme si lotiuni de protectie si ingrijire explodeaza.

In fiecare geanta de plaja sunt cel putin 2-3 creme diferite. O suta de lei scoti din buzunar pentru o sesiune linistita de plaja si sa nu stai la soare cu emotii ca vei avea parte de arsuri solare.

Prepararea unei lotiuni de protectie solara in bucatarie este o operatiune destul de simpla. Puteti folosi individual sau combinat urmatoarele elemente: unt de shea, avocado, cacao, macadamia, mango si ulei de susan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste ingediente se amesteca pentru o lotiune cu factor scazut de

protectie. Vreti ceva mai puternic? Atunci adaugati oxid de zinc, in proportie de maximum 20 la suta din cantitatea cremei preparate.

Sunt ingrediente care par greu de procurat? Nicio problema. Incercam cu ceva mai simplu, pentru ingrijirea tenului in aceasta perioada in care mercurul din termometre trece mai tot timpul de 30 de grade. La fel de pline ca si plajele sunt pietele. Aici gasim legume si fructe proaspete.

Urmareste materialul video si  vezi cele mai bune ponturi pentru a economisi bani!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.