CAT TE COSTA? Unde si in ce conditii ne pastram banii? Iata cateva raspunsuri care va vor fi de folos

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:19

Astazi vorbim despre modalitati prin care ne putam pastra banii. De la saltea si pana la tiluri si obligatiuni de stat.

Valoarea zilei: 1 la suta. Daca ai o suta de lei si reusesti sa castigi unul in plus, nu se cheama totusi ca ai obtinut ceva? Un castig minim, care merita. La saltea banii nu produc decat, eventual, praf. Totusi, daca ne facem cateva calcule, descoperim ca aceasta valoarea minima poate fi marita.

Cele mai sigure? Exista asa ceva? Sa intrebam un specialist! „Cele mai sigure investitii sunt cele in titlurile de stat si in obligatiuni.

Acestea sunt garantate, dar au un randament redus.”

Aceste titluri sunt o investitie sigura pentru ca banii tai ajung in buzunarul statului, la Ministerul de Finante, spre exemplu, care se foloseste de ei si se angajeaza sa-i restituie cu o dobanda. Riscul e mic iar rasplata asemenea. Poate 2- 3 lei la fiecare suta investita. Cam asa arata ecuatia investirii banilor. Daca riscul creste, atunci si profitul are aceeasi tendinta.



Sa incercam si la banca! „Conturile de economii au avantajul ca putem retrage oricand banii, iar depozitele bancare se fac pe o anumita perioada de timp.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atentie! Depozitele bancare au o dobanda mai mare, dar nu poti retrage banii oricand iti doresti.

In caz contrar, pierzi dobanda.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.