Cât timp s-a drogat Connect-R? Declarații fară perdea ale artistului despre dependența de substanțe interzise

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 oct 2022, 00:20

Cat timp s-a drogat Connect-R?

Sursa: Captură KANAL D

Connect-R a vorbit cu sinceritate despre perioada in care a consumat substante interzise. Cum a reusit sa stipeze artistul dependenta?

Într-un interviu dat în urma cu ceva timp, Connect-R a afirmat că showbiz-ul da armele perfecte pentru sinucidere. În urma cu mai mulți ani, cântărețul a avut curajul să vorbească deschis despre dependenta de droguri: "Aveam 20 de ani când am consumat și eu substanțe interzise. Eram cel puțin regele lumii, iar când mai aveam și substanțele alea nenorocite, gata nu te mai înțelegeai cu mine. Norocul meu a fost că iubesc sportul foarte mult, iar consumul de substanțe mă oprea din a face sport.

I-a îndemnat pe tineri să nu cada în aceasta capcana din care artistul a spus că s-a salvat cu greu.

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, în această seară de la 22:00, la Kanal D “Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

40 de întrebări cu Denise Rifai. Cât timp v-ați drogat? Este una din întrebările roșii pe care Denise Rifai le-a pus artistului

Connect-R: "Da, este un adevăr. M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaina și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lașate de oboseala pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână.

Eram foarte obosiți și când trăgeam cateo linie de cocaina, până dimineața eram forza. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam.

Citeste si: Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha? Cei doi artiști locuiesc în aceeași casă și la 5 ani de la despărțire

Cum a reusit Connect-R sa renunte la dependenta de droguri

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa...o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Erra o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat."

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?