„Cât trăiesc eu, nu o să ajungă la azil” Oana Lis a început să vândă lucruri din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 oct 2023, 15:19

„Cât trăiesc eu, nu o să ajungă la azil” Oana Lis a început să vândă lucruri din casă pentru a-l ajuta pe soțul ei

Sursa: arhivă

Oana Lis este mereu alături de soțul ei, greu încercat de numeroasele probleme de sănătate. În prezent la pat, Viorel Lis se simte în siguranță pe mâinile Oanei, care îi este și soție, dar și asistentă medicală în unele situații.

Oana Lis, deși mereu o femei pozitivă și cu zâmbetul pe buze, ascunde o mare durere. Soțul ei, Viorel Lis, este greu încercat de problemele de sănătate care s-au acutizat odată cu înaintarea în vârstă. 

Oana Lis face orice pentru soțul ei

Oana Lis a declarat că a început să vândă lucruri din casă pentru a avea suficienți bani pentru îngrijirea lui Viorel. 

N-am vrut să mai „cerșesc”, am vrut să vând niște lucruri. Am reușit să vând câteva lucruri și o să mă mai gândesc ce mai este de vândut. Acum râd, dar numai eu știu de câte ori am plâns singură în casă ”, a mărturisit Oana Lis într-o emisiune TV. 

De curând, soția fostului primar a fost internată cu acesta în spital timp de 10 zile.

De asemenea, costurile pe care le are de plătit Oana nu sunt deloc mici. 

Citește și: „Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu” Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău

Viorel nu se poate deplasa, face crize de epilepsie, numai cine trece prin aceleași lucruri mă poate înțelege. Nu se poate face totul cu trimitere.

Am fost 10 zile internată cu Viorel în spital. Într-o lună, când este stabilizat, ne descurcăm cu banii. Dar când vine o problemă de genul e mai greu. De exemplu, când vine un cardiolog acasă pentru diverse analize, mă costă 1.500 de lei.”

Oana Lis exclude să îl ducă pe Viorel la azil

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În ciuda greutăților, Oana este recunoscătoare pentru soțul ei cu care și-a petrecut mai bine de jumătate de viață și nu îl lasă la greu. 

„Este omul cu care mi am petrecut mai mult de jumătate de viață. De multe ori am renunțat la mine, dar nu este nici asta ok.”

Oana Lis nici nu vrea să audă de plasarea lui Viorel Lis la azil, precizând că, atât timp cât ea va trăi, fostul primar nu va ajunge sub nicio formă la azil.

„Cât trăiesc eu, nu o să ajungă la azil și oricum nici el nu vrea,” a mai spus aceasta.

Citește și: Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

După ce au apărut informații  potrivit cărora Viorel ar fi murit, Oana a răspuns imediat cu amuzament:

Are  des  episoade depresive, dar e normal  să se simtă așa la  bolile   lui.  E și vârsta  î naintată!  Vio  nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot  d e loc   afară. E u mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală,  c pot să fac! 

M ă i, rog pe cei care au scris articole c ă  Viorel Lis e mort, s ă -mi spuneți și mie unde e îngropat, v ă  rog, c ă  mi-e dor de el și vreau sa merg să-l vizitez!”, a răspuns ironic vedeta pe o rețea socială.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.