Cât trebuie să plătești dacă vrei să vezi orașele distruse din Ucraina. 150 de persoane deja așteaptă să plece

Author: Andreea Buinoschi

Cât trebuie să plătești dacă vrei să vezi orașele distruse din Ucraina

Sursa: BBC/LEE DURANT

Războiul din Ucraina prezintă din ce în ce mai mult interes pentru persoanele din întreaga lume, dar nu oricum. Unii încearcă să vină cu soluții salvatoare, alții își exprimă compasiunea, alții se oferă să medieze posibilele discuții de pace. Însă, pentru unele persoane, curiozitatea a căpătat noi sensuri.

Dacă vrei să vezi orașele bombardate din Ucraina, poți face acest lucru în schimbul unei sume de bani. 150 de persoane au plătit, deja, bilet și așteaptă să plece în țara pe care rușii o bombardează fără încetare de aproximativ șase luni.

Cât costă să vizitezi orașele bombardate din Ucraina?

O agenție de turism din Ucraina a dus ofertele sale de vacanță la un nou nivel.

Agenția pune la dispoziția curioșilor excursii de o zi, pentru ca doritorii să poată vedea cum arată orașele distruse de armata lui Vladimir Putin.

Persoanele care vor să viziteze orașul Bucha trebuie să scoată din buzunar suma de 50 de euro. Deja, 150 de bilete au fost achiziționate, iar 15 dintre ele sunt ale americanilor.

„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina.

Peste drum de locul unde a lovit recent o bombă, veți putea mânca tradițională la un bistro redeschis. Viața continuă și există speranța că în curând toate acestea se vor termina. Copiii cresc, încercăm să trăim viața cât mai mult posibil, indiferent de ce. Dacă vrei să vezi orașele noastre distruse și oamenii curajoși luptând, te rog vino acum!”,
este mesajul transmis de agenția ucraineană de turism, conform CNN Travel, relatează romaniatv.net.

Citeste si: Mai multe explozii au fost raportate în Crimeea. Ucraina susține că nu va renunța la peninsulă, deși este râvnită de ruși

Vor exista grupuri de câte zece persoane și, înainte de a pleca, acestea vor fi învățate cum trebuie să reacționeze în cazul în care sirenele aeriene sunt declanșate. Mai mult decât atât, excursiile vor dura între trei și patru ore.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rusia ar urma să oganizeze referendumuri în Ucraina

Washingtonul susține că, „în următoarele săptămâni”, Rusia ar urma să organizeze mai multe referendumuri în Ucraina.

Potrivit digi24.ro, citând un oficial de rang înalt american, Rusia a început să pună la punct detalii importante în ceea ce privește organizarea referendumurilor în Ucraina, în încercarea de a le apropia de Rusia.

„Conducerea rusească a dat instrucţiuni oficialilor să înceapă să organizeze aceste referendumuri. Pe măsură ce Rusia se pregăteşte pentru referendumuri, avem informaţii că oficialii au declanşat verificări ale candidaţilor la rolul de administratori ai acestor teritorii. Şi că aceste mişcări ar putea avea loc chiar în următoarele săptămâni”, a spus oficialul american.

Mai mult decât atât, acesta a mai adăugat faptul că Rusia ar putea manipula rezultatele, pentru ca acestea să fie în favoarea Moscovei.

Citeste si: Cât de periculoasă e centrala nucleară Zaporojie din Ucraina pentru România. Avertismentul directorului general al Agenției Internaționale pentru Energie Atomică

În momentul de față, rușii au ocupat mai mult de jumătate din regiunea Donețk. Liderii proruși din regiune nu sunt de acord cu organizarea de referendumuri înainte ca Moscova să pună mâna complet pe regiune.

 

Taguri: