Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte la nuntă sau botez Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Suma este de ordinul miilor de euro

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 oct 2022, 16:21

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte la nuntă sau botez Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Suma este de ordinul miilor de euro

Sursa: Instagram Culiță Sterp/Vlăduța Lupău - colaj Kanal D

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău se numără printre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de muzică de petrecere, dar iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei ca aceștia să-ți cânte la evenimente private.

Culiță Sterp şi Vlăduţa Lupău, doi dintre cei mai buni și apreciați cântăreți de muzică de petrecere, se bucură de un succes răsunător de fiecare dată când lansează o nouă piesă pe piața muzicală. Multă lume își dorește ca cei doi să le cânte la evenimente, dar puțini oameni știu de câți bani este nevoie pentru ca acest lucru să fie posibil.

Cât te costă dacă vrei să-ți cânte Vlăduța Lupău și Culiță Sterp la nuntă sau botez

Citeste si: Exclusiv! Cat costă cazarea pe trei nopți la resortul de lux unde s-au cazat Carmen de la Salciua și Marian Corcheș. Este unul dintre cele mai exclusiviste din lume

Față de alți colegi de breaslă, Vlăduța Lupău și Culiță Sterp percep tarife mai mari pentru prestațiile lor, având în vedere că au un succes mai mare. 

Citeste si: Mama Geta l-a dat de gol pe ginerele său, Sebastian Crăciunescu, și a dezvăluit de ce afacere se ocupă, de fapt

Dacă vrei ca unul dintre cei doi mari artiști să-ți cânte la nuntă sau botez, trebuie să scoți din buzunar între 4.000- 5.000 de euro. Vlăduța Lupău, împreună cu Rapsozii Maramureşului, percep, pentru un eveniment privat, un tarif de 5.000

de euro. De asemenea, Culiță Sterp percepe și el un tarif care variază în jurul sumei de 5.000 de euro, dar suma poate urca în funcție de eveniment. Orice artist ai alege, este clar că muzica, voia bună și distracția vor fi nelipsite de la eveniment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a declarat managerul lui Culiță Sterp.

Ce gafă a făcut Culiță Sterp de ziua iubitei lui

Culiță Sterp a vrut să-și facă fericită iubita cu ocazia zilei ei de naștere, așa că s-a ocupat cu rezervarea unui resort superb.

Din neatenție, artistul a rezervat un apartament cu patru camere, în loc de o cameră de două persoane, astfel că cei doi s-au trezit într-o casă uriașă, singuri, fără să-și mai poată recupera banii.

Citeste si: Culiță Sterp este nerăbdător să-și vadă fiul mare, la casa lui. Artistul nu bate pasul pe loc și i-a găsit deja o parteneră micuțului Milan: ”Asta-i nora mea”-Foto

Apartamentul pe care l-a rezervat Culiță Sterp a costat, pentru trei zile de cazare, nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de euro. Abia atunci când a ajuns la recepție și a văzut câți bani îi lipsesc și-a dat seama de greșeala făcută. Amuzați de situație, Culiță Sterp și iubita lui au decis să împărtășească pățania cu admiratorii lor.