Cât valorează ”perla coroanei”, vila din Las Vegas pe care Anamaria Prodan și soțul ei trebuie s-o împartă? Cine este, de fapt, proprietarul din acte

Author: Madalina Maftei

Vila din Las Vegas pe care cei doi soti trebuie sa o imparta

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan și soțul ei vor trebui să împartă, la divorț, și o vilă pe care o dețin în Las Vegas. Cât valorează imobilul deținut de familia Prodan- Reghecampf?

Este divorțul care a zguduit showbiz-ul din România! Păreau a fi unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi.  Anamaria Prodan și soțul ei au reușit să construiască un adevărat imperiu de-a lungul anilor, se pune că averea celor doi soți depășește 20 de milioane de euro. Însă, nu mai este un secret că antrenorul de fotbal a depus actele de divorț, deși soția lui nu recunoaște absolut nimic.

Cert este că cei doi au de împărțit, la divorț, o avere colosală. Aceștia dețin imobile atât în România, cât și în America. Cât valorează casa pe care cei doi o dețin în Las Vegas?

Cât valorează ”Perla coroanei”, vila din Las Vegas pe care Anamaria Prodan și soțul ei trebuie s-o împartă

Vila din Las Vegas pe care familia Prodan-Reghecampf o deține are 3 dormitoare, 2 băi, un garaj și are două etaje.

Terenul pe care imobilul a fost construit are 1.20 mp, iar impozitul anual plătit de proprietarii statului Nevada depășește 11.000 de dolari.

”Perla coroanei” este situată în nordul cartierului Summerlin, situată la periferia orașului Las Vegas. Este o zonă preferată de milionari și de vedetele de la Hollywood, pentru că este foarte liniștită. Deliciul acestei zone sunt cluburile de noapte selecte care a fost construite în ultimii ani.

Vila pe care cei doi soți o dețin în Las Vegas ajunge la suma de 1 milion de euro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze. Impresara și-a găsit cel mai bun avocat american

Cine este, de fapt, proprietarul din acte a vilei din Las Vegas

Anamaria Prodan este unicul proprietar în acte al vilei care este supranumită ”Perla coroanei”, potrivit site-urilor americane de tranzacții imobiliare. Aceasta a achiziționat-o în anul 2015, cu 810.000 de dolari, însă în 6 ani prețul acesteia a ajuns până la 1,24 milioane de dolari, asta înseamnă aproximatim un milion de euro.

Imobilul a fost construit în 1999, iar Anamaria Prodan este al patrule proprietar.

La un moment dat, Anamaria Prodan și Reghecampf au locuit în această casa, având în jurul lor vecini celebri precum Nicholas Cage, Carlos Santana, afaceristul Steve Wynn (propietarul celebrelor cazinouri: ”The Mirage”, ”Treure Island”, ”Bellagio” sau ”Wynn Las Vegas”).  

Ei bine, va fi destul de greu pentru Anamaria Prodan și Reghecampf să împartă vila din Las Vegas, mai ales că este un bun dobândit în timpul căsniciei și va fi și el supus partajului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf trece prin momente cumplite în viața lui. Mama lui suferă de o boală necruțătoare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.