Cata CRUZIME! Personalul unei gradini zoologice, in stare de soc cand a descoperit ce a putut face un ingrijitor unei foci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 23:15

Ce suflet poti sa ai sa lovesti o asemenea fiinta nevinovata?!

In timpul unui control medical, veterinarii unei gradini zoologice din Bristol, Marea Britanie, au descoperit cu stupoare ca una dintre foci este ranita la cap, mai precis la fata, ca si cum cineva ar fi lovit-o intentionat.

S-a inceput o ancheta, iar reprezentantii conducerii au aflat ca unul dintre ingrijitori a lovit cu pumnul o foca in timpul transportarii acestora catre controlul medical. Conducerea gradinii zoologice nu doreste sa ofere publicitatii prea multe amanunte despre circumstantele in care s-a produs acest incident.


Se pare, insa, ca ingrijtorul care ar fi lovit foca a fost concediat. Se mai presupune ca acesta ar fi chiar unul dintre seniori, adica un om cu experienta in comportamentul animalelor salbatice sau exotice cum este cazul celor care traiesc in gradini zoologice.

Reprezentantii gradinii zoologine au tinut sa informeze publicul ca institutia lor are toleranta zero in cazul maltratarii animalelor. Toate speciile sunt ingrijite conform celor mai inalte standarde, staff-ul incercadn sa le ofere un mediu cat mai apropiat de habitatul natural.
Foca ranita este acum in siguranta si in afara oricarui pericol.

Sursa foto: shutterstock.com