„Câtă durere ai dat”. O adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a fost lovită din plin de un tren, în Teleorman

Author: Andreea Buinoschi

În ciuda semnalelor care indicau apropierea trenului, tânăra a forțat bariera

Sursa: observatornews.ro

Monica este adolescenta care și-a pierdut viața la doar 15 ani, după ce mașina în care se afla a fost lovită puternic de un tren, în Teleorman. Autovehiculul în care se aflau cinci persoane a fost târât sute de metri.

Monica, adolescenta care a murit în urma impactulu i, și alte patru persoane se aflau într-o mașină care a fost lovită de tren, în Teleorman. Șoferița a forțat trecerea, iar inconștiența a dus la un adevărat dezastru.

O adolescentă de 15 ani a murit, după ce o mașină a fost lovită de tren, în Teleorman

O șoferiță de doar 19 ani a provocat un accident rutier de proporții, în apropiere de Videle, Teleorman, din cauza teribilismului și a inconștienței.

În timpul unei plimbări cu alți patru prieteni, a forțat trecerea pe cale ferată, iar inevitabilul s-a produs.

În ciuda semnalelor care indicau apropierea trenului, tânăra a forțat bariera. În mașină, se mai aflau patru persoane, toate având vârste cuprinse între 15 și 23 de ani. Monica, cea mai tânără dintre cei aflați în mașină, a murit pe loc.

Citește și: „De azi, v-ați reunit în cer”. Tată și fiu și-au pierdut viața într-un accident, în Giurgiu, la două luni după ce mama copilului a pierit din cauza cancerului

Celelalte patru persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate ale mașinii. O fată în vârstă de 16 ani a fost scoasă din mașină inconștientă, iar șoferița și alte două persoane, în vârstă de 16 și de 23 de ani, se aflau în stare de șoc, având răni mai puțin grave.

Incidentul s-a produs la scurt timp după miezul nopții, în jurul orei 01:15, astăzi, 31 mai, în comuna Botoroaga, localitatea Valea Cireșului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Filmul accidentului din Teleorman

Conform primelor informații, calea ferată pe care șoferița a traversat-o se intersectează cu DJ 612. Aceasta nu a respectat semnalele care arătau că un tren se apropie și a continuat să conducă. Impactul a fost iminent și devastator. Mașina a fost lovită din plin și târâtă mai bine de 100 de metri, deoarece mecanicul de locomotivă nu a putut să oprească trenul la timp.

Conform salvatorilor, relatează observatornews.ro, șoferița mașinii are traumatisme minore și a fost transportată la UPU Alexandria, un minor în vârstă de 15 ani a suferit traumatisme la nivelul toracelui și la nivelul membrelor, fiind transportat la același spital.

Citește și:  „Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea”. Cine este Melissa, femeia care și-a pierdut viața, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia

De asemenea, un tânăr de 20 de ani a ajuns și el la UPU Alexandria, cu traumatism cranian, iar o tânără de 20 de ani a fost dusă la același spital, în stare de inconștiență. Fata de 19 ani, care se afla la volanul mașinii, este fiica unui instructor auto, cercetat în dosarul Mita pentru Permise din Teleorman.

Mecanicul locomotivei nu consumase alcool. A fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele producerii accidentului.

În mediul online, mesajele de condoleanțe nu s-au mai oprit.