Cătă este noul concurent de la "Puterea dragoatei"! Iata cum a fost intampinat si pe care dintre fete a pus deja ochii!

Autor: D.I.
Actualizat: 09 dec 2019, 17:21

Cătă a intrat astazi in casa "Puterea dragostei" spre surprinderea fetelor care au fost in extaz.

Concurentele din casa "Puterea dragostei" au fost luate prin surprindere astazi, de aparitia unui nou baiat. Carismaticul tanar, pe nume Cata, a pasit in casa iubirii cu mare entuziasm si incredere ca va reusi sa isi intalneasca jumatatea in cadrul emisiunii.

Cata are 25 de ani, vine din Bucuresti si este in zodia Scorpion. Tanarul a dat de inteles tuturor ca nu are deloc emotii, ci dimpotriva a venit cu mare avant de a cuceri fata mult visata.

Intrebat cu ce anume se ocupa, Cata a marturisit ca este fotbalist de cativa ani.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce transformare inedita a recurs concurenta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa ce a plecat din emisiune! Iata ce mesaj neasteptat a transmis pe contul lui e socializare si la cine a revenit tanarul cand a ajuns in tara!

Citeste si: Ligi, fotografie de INFARCT! Si-a lasat fanii masca! Cum a putut sa pozeze

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.