Cata nepasare poate fi pe umerii celor care sunt platiti sa aiba grija de siguranta copiilor nostri, dar n-o fac?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:18

Sa ajungi sa-ti fie teama sa-ti lasi copilul pana si intr-un banal loc de joaca?! Parca e prea mult!

Intrebarile, insa, par sa nu intereseze pe nimeni, in afara de parintii micutilor care trec prin clipe groaznice din cauza unor tobogane.

Este revoltator ce li s-a intamplat unor copii in parc! Micutii au venit insotitit de parinti sa se distreze in tobogane si leagane, dar s-au ales cu rani care ar fi putut fi...chiar mortale! Unul dintre parintii copiilor raniti povesteste socul pe care l-a avut cand a vazut rana baiatului sau de numai cinci ani.

Rana s-a dovedit a fi destul de grava! Copilul are acum sase copci. Nu doar micutul de cinci ani a fost ranit in acest parc, spun parintii!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dupa ce si-au luat micutii de la spital, parintii s-au intors in parcul nenorocirii, unde ...surpriza!Toboganul nu mai era.


Ramane insa intrebarea "De ce nu le-au ridicat inainte ca micutii sa se raneasca?!"

Si mai revoltator este ca nenorocirile petrecute de aceasta data in parc nu sunt singulare! In urma cu cinci ani, un baietel de sase ani a murit strivit de un leagan intr-un alt parc de joaca din Targoviste. A urmat o ancheta in urma careia primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga  a fost condamnat la inchisoare cu suspendare  pentru abuz in serviciu.

Cine va raspunde de aceasta data de ranile provocate micutilor?!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.