Cata nerabdare si cat entuziasm trebuie sa fie zilele acestea in sufletele copiilor! Uite cum s-au pregatit ei de venirea lui Mos Nicolae

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:24

Peste doua zile, ghetutele lor vor fi pline de cadouri si de dulciuri, iar cei mici se pregatesc de zor pentru dimineata zilei de 6 decembrie.

Astazi a fost ultima zi de gradinita inainte de sosirea lui Mos Nicolae iar copiii s-au intrecut in a-i demonstra mosului ca au fost cei mai cuminti. Ca sa fie siguri ca Mosul nu o sa-i ocoleasca, micutii si-au adunat toate puterile pentru a face cizmulitele cat mai curate. Si pentru ca vor ca totul sa fie perfect in cel mai scurt timp, munca se dovedeste un pic cam dificila.

Principiul cantitatii pare sa functioneze de minune si la colegii de gradinita ai celor doua copile. Ei stiu foarte bine ce-si doresc si o spun fara ocolisuri. Ca doar vorba aceea, n-au pretentii mari! La cadouri, lucrurile sunt clare. Dilemele incep abia cand vine vorba de cumintenia lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”