Cătălin Bordea, dezvăluiri din ziua divorțului! Motivul pentru care Livia și-a dorit despărțirea este de necrezut

Author: Diana Ghita
Actualizat: 28 nov 2023, 09:45

Cătălin Bordea scoate la lumină detalii neștiute despre divorț

Sursa: Facebook Cătălin Bordea

Cătălin Bordea și Livia Eftimie, fosta lui soție, s-au despărțit în vara acestui an, iar celebrul comediant încă este tulburat de tristul eveniment.

Acum câteva luni Cătălin Bordea divorța de Livia, femeia cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Însă, în ultimul timp lucrurile nu au mai mers așa bine între cei doi, motiv pentru care femeia a fost de părere că ar fi mai bine să se despartă.

Ce i-a spus Livia lui Cătălin Bordea în ziua divorțului

După ce au divorțat în iulie 2023, foștii soți Bordea au preferat să păstreze privat motivul care a stat la baza separării lor, însă acesta nu a fost pentru mult timp un

secret, căci, de curând, celebrul comediant a povestit de la ce a pornit despărțirea.

În cadrul unei emisiuni TV, Bordea a dezvăluit că fosta lui soție a fost cea care a insistat să se despartă întrucât bărbatul și-ar fi dorit un copil, iar ea nu. Însă acesta a subliniat că nu voia, cu disperare, copii și că nu era un motiv care s-o împingă pe Livia spre despărțire.

Astfel, comediantul este de părere că femeia ar fi folosit acest lucru doar ca pe un pretext pentru a rupe relația.

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!

Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e.

Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta! I-am și zis că nu sunt  pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil.”, a povestit Cătălin Bordea.

Citește și: Livia și Spike s-ar fi mutat împreună! Cum a reacționat Cătălin Bordea la aflarea veștii: „Mai tare m-ar interesa”

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a văzut-o pe Livia la brațul lui Spike

De asemenea, bărbatul a mărturisit că, după experiența marcantă prin care a trecut cu femeia iubită, nu ar mai avea încredere nici măcar în propriul copil, întrucât se așteaptă ca, într-o bună zi, chiar și acesta din urmă să-l trădeze și să-l părăsească.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani  așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a explicat comediantul.

Printr-un asemenea șoc a trecut în momentul în care a aflat despre relația Liviei cu bunul său prieten Spike. Atunci când a văzut primele poze cu cei doi, Cătălin Bordea nu și-a putut crede ochilor. Bărbatul a digerat cu greu această veste, întrucât nu-I venea să creadă că este vorba chiar despre femeia cu care a petrecut ani buni împreună.

„Șocul a fost mare când am aflat.

Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci!

Șocul a fost imens, simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi  rămăsese mobilă. M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat. În timpul ăla, ai impresia că ești nebun. (…)

Din punctul meu de vedere nu soția mea nu a făcut asta, refuz să cred că soția mea cu care voiam să-mi petrec tot restul vieții a făcut asta. E o altă fată în care s-a transformat. A fost o transformare ciudată nu prea o mai recunoșteam. Îmi puneam întrebări existențiale că o fi criza vârstei.”, a mărturisit Bordea, în cadrul emisiunii.

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost surprinsă sărutându-se cu un artist cunoscut „Ne mai și sărutăm, care este problema?” Cine este misteriosul bărbat