Cătălin Bordea iubește din nou! Cine este femeia care i-a readus zâmbetul pe buze comediantului? ,,Este o femeie minunată''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 aug 2023, 12:27

Cătălin Bordea are o nouă iubită

Sursa: Instagram; cancan.ro

La scurt timp după divorțul de Livia, Cătălin Bordea s-a afișat, în oraș, alături de o altă femeie. Aceasta seamănă mult cu fosta lui soție.

Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, s-au despărțit după mai bine de 11 ani de căsnicie.

Citește și: La scurt timp după divorț, Cătălin Bordea și-a găsit o nouă „dragoste”. Acesta a vrut să le arate și fanilor săi ce îl face fericit acum

Cătălin Bordea se axează pe carieră

Cătălin Bordea a depus eforturi considerabile pentru a-și salva relația cu Livia, deși în cele din urmă au divorțat, acum câteva luni.

Comediantul a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog în încercarea de a îmbunătăți aspecte ale personalității sale pentru a păstra relația cu soția sa. După separarea de femeia căreia îi jurase loialitate eternă, Cătălin Bordea a izbucnit în lacrimi, neînțelegând motivele care au dus la despărțire.

Însă, acum, pare că soarele a răsărit și pe strada lui Bordea, lucrurile părând să se îmbunătățească în viața lui.

Potrivit cancan.ro, bărbatul a dat de înțeles faptul că inima lui bate, acum, pentru altcineva

După ce el și Livia au divorțat oficial, în fața notarului, comediantul și-a dat seama că despărțirea ar fi fost, oricum, inevitabilă, iar mariajul cu Livia nu mai poate fi reparat. Acum, pentru Cătălin cel mai important lucru este să-și vadă în continuare de viața personală și să-și mențină buna dispoziție.

„Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Citește și: „Niciun motiv clasic nu a dus la această separare” Ce a declarat Cătălin Bordea după ce a semnat actele de divorț

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este femeia care i-a readus zâmbetul pe buze lui Cătălin Bordea

De asemenea, bărbatul a ținut să evidențieze și faptul că el, totuși, mai crede în căsătorie, în ciuda despărțirii dureroase de fosta soție.

„Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit”, a adăugat Bordea.

Pe lângă faptul că a lăsat să se înțeleagă că este îndrăgostit de altcineva, comediantul chiar a fost surprins în compania altei femei, în urmă cu doar câteva zile.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații” , au fost cuvintele lui Cătălin Bordea la adresa femeii lângă care s-a afișat cu puțin timp în urmă.

Actorul a fost văzut alături de brunetă în zona Pădurii Băneasa, la o cafenea. Potrivit sursei citate, aceștia păreau că se simt bine împreună. De asemenea, Bordea și tânăra lăsau să se înțeleagă că sunt destul de apropiați, ea mângâindu-l pe spate, iar el sărutând-o pe cap.

După ce au plecat de la cafenea, cei doi s-au îndreptat către mașina lui Cătălin Bordea.

Citește și: De ce nu s-a întâlnit Dana Roba cu soțul agresor? „M-am eliberat de emoții” Ce s-a întâmplat la audieri