Catalin Botezatu a cedat nervos: "Sa se duca acasa, sa se spele, ca put!" Pe cine a desfiintat creatorul de moda, rar l-ai auzit spunand asemenea cuvinte

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 nov 2018, 10:14

Recent Catalin Botezatu a avut o declaratie transanta despre anumite persoane care participa la evenimentele mondene.

Ceelebrul creator de moda a rabufnit dupa petrecerea de botez a Zenaidei, fiica Adelinei Pestritu. Acesta a criticat dur felul in care s-au prezentat unii invitati si nu s-a abtinut in a folosi cuvinte dure.

Iata ce declaratii a facut designer-ul pentru wowbiz.ro:

"Mai, sa-mi bag picioarele, voi ati vazut-o pe Pestrita? Arata perfect si abia a nascut.

Arata ireprosabil si cand era graviduta si este mereu imbracata impecabil.

"Asta inseamna sa fii influencer sau blogger-ita. Trebuie sa faci eforturi, sa alergi pe la magazine, pe la creatori de moda, pe la saloane de infrumusetare…

"Nu mai suport scuzele astea la evenimente. Sa se duca acasa mai intai, sa se spele, ca poate put, ma scuzati, si abia apoi sa mearga la eveniment.

"Sau mai sunt unele care spun ca le-a imbracat stilistul. Fetelor, schimbati dracului stilistii astia ca va imbraca prooost", a declarat Catalin Botezatu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.