Catalin Botezatu a creat camasa perfecta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:18

Momentul in care am scos pe piata primele camasi Catalin Botezatu a fost inceputul unui drum frumos catre renumele pe care l-am castigat si il avem acum, acela de specialisti in camasi.

 Materialele de calitate, croiul atent, si detaliile fine fac diferenta intre o camasa medie si una cu adevarat deosebita.  Aceste lucruri ne diferentiaza pe noi de restul producatorilor de camasi, aceste lucruri ne claseaza pe locuri fruntase printre preferintele romanilor (si nu numai) de toate varstele si la fel, aceste lucruri va fac pe voi sa purtati camasile Catalin Botezatu cu atata mandrie.

Modelele noastre sunt fabricate din fibre naturale, atent alese de la cei mai buni producatori.

La fel sunt si nasturii, butonii si toate accesorile care ajung sa faca parte din prestigioasa camasa. Detaliile fine, cusaturile delicate, combinatiile inedite si broderiile elegante fac aceste camasi imposibil de trecut cu vederea. Toate modelele sunt personalizate “Catalin Botezatu”, fiind usor de recunoscut ca parte a colectiilor noastre.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/camesa-92b73c0965f9efc17c15874991d1b561.jpg
O parte dintre camasile noastre le veti gasi permanent pe stoc, insa multe sunt editii limitate. Asta inseamna ca odata ce stocul se epuizeaza (si cu siguranta se epuizeaza intr-un timp scurt), nu le vom suplimenta.

Este ca un fel de promisiune, daca vreti, a faptului ca aveti sanse mici sa intalniti pe cineva cu o camasa identica. 
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Indiferent ca alegeti sa purtati modelele noastre cu jeans sau pantaloni de stofa, la o iesire cu prietenii, la munca sau la

un eveniment important, dar mereu asortate cu o doza buna de incredere, cu siguranta veti iesi in evidenta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.