Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada în care el și tatăl său s-au luptat cu cancerul: „În ziua în care eu mă operam la Istanbul, el se opera în România de cancer la plămâni”

Autor: Lavinia Medrea

Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada în care el și tatăl său s-au luptat cu cancerul: „În ziua în care eu mă operam la Istanbul, el se opera în România de cancer la plămâni”

Sursa: Captură YouTube

Cătălin Botezatu a fost invitat la emisiunea „În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță, pe canalul de YouTube „theXclusive”. Faimosul creator de modă a trecut prin momente teribile când a suferit de cancer, luptând zilnic pentru viața lui și temându-se de moarte. Din nefericire, în aceeași perioadă suferea și tatăl lui de cancer pulmonar, luptându-se amândoi, astfel, cu această boală mortală, pe care au și reușit s-o învingă. Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a decurs perioada în care au fost bolnavi și cum se înțelege acum cu tatăl lui.

Cătălin Botezatu a fost invitat la emisiunea „În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță, pe canalul de YouTube „theXclusive”. Faimosul creator de modă a trecut prin momente teribile când a suferit de cancer, luptând zilnic pentru viața lui și temându-se de moarte.

Din nefericire, în aceeași perioadă suferea și tatăl lui de cancer pulmonar, luptându-se amândoi, astfel, cu această boală mortală, pe care au și reușit s-o învingă.

Cătălin Botezatu  și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a decurs perioada în care au fost bolnavi și cum se înțelege acum cu tatăl lui.

Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada în care el și tatăl său s-au luptat cu cancerul: „În ziua în care eu mă operam la Istanbul, el se opera în România de cancer la plămâni”

Cătălin Botezatu a fost întrebat de Mihai Ghiță dacă a rămas în relații bune cu tatăl lui după despărțirea dintre el și mama lui.

Creatorul de modă, cu lacrimi în ochi, a vorbit despre perioada în care el și tatăl lui treceau prin operația menită să-i salveze de cancer în aceeași zi.

„În ultimii doi ani, am fost încercați amândoi de Dumnezeu și a fost foarte delicat pentru că, în ziua în care eu mă operam, înainte de a afla că am acest cancer, el s-a îmbolnăvit, l-am salvat, l-am adus pe linia de plutire, cancerul la el, de plămâni, a recidivat, iar în ziua în care eu mă operam la Istanbul, aproape mort, fiind, de cancer,

după cele cinci operații pe care toată lumea le știe, în aceeași zi, aproape la aceeași oră se opera, în România, de cancer la plămâni.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declarație acidă despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre viața amoroasă a impresarei: „Nu duce lipsă de bărbați!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu am știut unul de celălalt, oamenii au încercat să ne menajeze atât pe mine, cât și pe el, din fericire am scăpat amândoi. Sper să fie ok în continuare, dar există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut, îl ajut din punct de vedere medical, din toate punctele de vedere.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu s-a simțit jignit de tatăl lui. Acesta s-a apropiat mai mult de fiul său vitreg

Cătălin Botezatu a mărturisit cel mai intim lucru din viața lui familială. Acesta a vorbit despre motivul pentru care s-a produs o ruptură între el și tatăl său. Cătălin s-a simțit „în plus” când venea vorba de fiul vitreg al tatălui său, din altă căsătorie.

„Nu am spus-o niciodată. În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o, are și un băiat, soția lui are un băiat de care a avut grijă, nu este al lui.

El l-a crescut, nu m-am supărat pentru asta. În schimb, mi s-a părut că, la un moment dat, conta mai mult acel copil decât contam eu.

Citeste si: Catalin Botezatu, adevarul despre relatia cu tatal lui. De ce niciodata nu vorbeste despre el: E o chestie mult prea intima, nu am spus-o niciodata!

Nu mă deranjează, repet. Dar, când prima oară îți încurcă numele, și în loc să îți spună Cătălin, îți spune numele celuilalt băiat, e puțin jenant. De atunci mi s-a luat puțin(...) N-am putut să mă duc să-l văd, chiar și după ce s-a operat, pentru că tot timpul era vizitat de acest băiat, cu care nu am nimic, dar e ceva, nu știu. E o durere pe care nu o va înțelege niciodată”, a povestit Cătălin Botezatu.