Cătălin Botezatu, cadou inedit pentru îndrăgita Irina Loghin! Iată unde a fost surprinsă celebra artista în această după amiază!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2021, 19:59

Celebra artistă Irina Loghin a primit un cadou neașteptat din partea lui Catalin Botezatu, designerul pe care aceasta îl apreciază enorm.

Renumita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a fost surprinsă de echipa Teo Show în parcul Herăstrău, acolo unde această obișnuiește să se plimbe sau să alerge în timpul liber, pentru a se menține mereu în formă.

Irina Loghin, cadou inedit din partea celebrului designer Cătălin Botezatu!

În această după amiază, reporterul Sergiu Piloff a întâlnit-o pe îndrăgita artistă Irina Loghin în parcul Herăstrău din Capitală, acolo unde se plimbă că de obicei și a întâmpinat-o cu un cadou inedit oferit de Cătălin Botezatu.

Este vorba despre un cadou promis cu ceva vreme în urmă de către celebrul designer, care recent și-a amintit de promisiunea făcută doamnei cântecului popular și a decis să îi trimită darul oferit din suflet și anume un trening pentru că artista să-l folosească atunci când va alerga în parc.

Deși inițial a fost destul de surprinsă să întâlnească echipa Teo Show, Irina Loghin s-a arătat extrem de încântată de faptul că a intrat în legătură cu Teo și Bursucu și mai ales de cadoul primit.

Cu acelasi simt al umorului si aceeasi voiosie cu care ne-a obisnuit celebra artista, a marturisit ca adora sa iasa la plimbare in fiecare zi in parcul Herastrau, asa cum o face de peste cincizeci de ani. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu scap de voi că de raia căprească, așa se zice la noi la țară! Extraordinar! Vai ce surpriză! În primul rând pentru Cătălin! Îți mulțumesc, Cataline! Sper să ne vezi pe unde ești! Eu credeam că ai uitat demult! Dar demult am vrut să vin eu la atelier la ține, că vreau să mă fudulesc! I-ai făcut o rochiță prientenei mele Daniela Condurache și i-am luat-o de atunci, pentru că mi-a plăcut foarte mult! Sunt foarte curioasă să-l văd și îi mulțumesc din suflet pentru că știe că-l iubesc! Vezi telepatia! L-am iubit și-l voi iubi cât

voi trăi! Pentru tot ceea ce face!", a spus Irina Loghin.

Citeste si: Irina Loghin a facut dezvaluirea! Drama nestiuta a cantaretei, este vorba despre copiii ei

Citeste si: Artiștii din România, devastați după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce mesaje au apărut în mediul online?