Catalin Botezatu: "Ceaiul mi se pare foarte senzual, mai ales cand il ofer unei femei"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Concurentii care s-au aflat in casa “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care va incepe in curand la Kanal D, au avut de luptat, in primul rand, cu propriile tentatii.

Regimul alimentar strict si exercitiile fizice obligatorii au fost piatra de incercare pentru fetele si baietii aflati permanent sub supraveghere in casa “Supermodels”. O solutie oferita de celebrul designer pentru cei care erau nevoiti sa lupte cu tentatiile alimentare consta in consumul de ceai, o bautura simpla, rafinata si la indemana oricui.

“Beau tot felul de ceaiuri exotice. Ador ceaiul Masala, pe care l-am descoperit in India, intr-o atmosfera extraordinara, cu multi ani in urma”, a declarat Bote.



Pentru cunoscutul designer, ceremonia ceaiului este o forma de arta pe care deseori o experimenteaza impreuna cu persoanele apropiate: “Imi place sa fac un ceai, sa il ofer cuiva cu care impartasesc idei si sa  folosesc toate accesoriile si rafinamentul din ceremonia ceaiului. Ceaiul mi se pare foarte cool, foarte senzual, mai ales cand il ofer unei femei”, a punctat Catalin Botezatu.

Designerul Catalin Botezatu ii va introduce in curand pe telespectatorii Kanal D in universul glamour al modei, dar si in cel al competitiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune
care va intra in curand in grila de programe a statiei.

Concurentii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiti sa faca fata provocarilor unui concurs de televiziune, dar si restrictiilor si canoanelor impuse de o cariera in modelling.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.